Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Madsen er klar

Rally 
14/04/03 

- til Rally Grand Prix den 18. april
Brian Madsen i Renault Megane Maxi er klar til Rally Grand Prix den 18. april i Kongensbro (mellem Århus og Viborg).
 

Renault Sports mekanikere Kim Boisen og Jørgen Nielsen har sideløbende med det spændende DTCprojekt arbejdet ihærdigt med at få gjort rally Meganen klar til påske dagene.

2. kører Henrik Vestergaard og Brian Madsen fik kun 5 prøver i Holland inden løbet var slut med en revne i bundkaret. Et nyt bundkar er monteret og bilen er klar til race.
Efter løbet i Holland har teamet arbejdet med nogle spændende tiltag heriblandt en ny bagbro som er hele 15kg lettere og en smule bredere end den nuværende.

I motorsport har både vægt og bilens bredde stor betydning for køreegenskaberne - men desværre når teamet ikke at få lavet den ændring inden Rally Grand Prixet i Kongensbro.

Der arbejdes i døgndrift på at få gjort Renault Sports DTC-Megane klar til åbningsløbet på Jyllandsringen den 27. april. Kurt Thiim som er teamets es og store håb i Renaults DTC satsning når at teste nogle dage, sammen med Renaults ingeniører fra Frankrig.

Der bliver måske en velfortjent fridag den 18. april for de ihærdige mekanikere hos Renault Sport som tager til Kongensbro og "slapper af".

DU KAN BOOKE EN TUR MED EN RALLYKØRER..!! Gå ind på www.drkf.dk og book en tur som co-pilot med din egen helt den 18. april i Kongensbro.

En nyhed eller måske to, kommer til Kongensbro den 18.april. Renault Sport har til 2003 sæsonen 2 spændende Renault Clio'er til start i DM-serien. På nuværende tidspunkt ligger det fast at mindst 1. bil kommer til start den 18. april. Mød op og se hvem som debuterer i den frække grp. N bil.

Besøg vores nye hjemmeside, www.renaultsport.dk og se billeder fra opbygningen af den nye Renault Megane Sports Hatch.

Renault Sport Presse


Læs mere om:
  • Brian Madsen
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: