Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Porsche Carrera Cup Germany

Bastian Buus sikrede nye mesterskabspoint i Porsche Carrera Cup Deutschland

Porsche
Carrera Cup
Germany 

23/05/22 

Den danske Porsche-kører holder sluttede lige udenfor podiet i weekendens Carrera Cup-løb på Red Bull Ring. Næste stop er Monaco og Supercup.
 


(Foto: Porsche Motorsport)

Bastian Buus hentede nye point til mesterskabskampen i Porsche Carrera Cup Deutschland, da han lørdag-søndag sikrede en sjette- og en fjerdeplads i anden afdeling af det tyske mesterskab. De benhårde racerløb fandt sted på østrigske Red Bull Ring, og i begge tilfælde lykkedes det for danskeren at forbedre sin startposition. Buus holder nu en sjetteplads i den samlede stilling, blot fire point fra fjerdepladsen.


(Foto: Porsche Motorsport)

– Det har været en tilfredsstillende weekend med gode point til mesterskabet. I løbene er farten rigtig god, men vi mangler fortsat at ramme den helt perfekt i kvalifikationerne. Her sluttede jeg P7 i begge tidtagninger, og vi skal længere frem, hvis vi skal have en chance for at kæmpe med om podieplaceringerne. Lige nu ved vi ikke, hvad løsningen er, men vi lærer hele tiden, og det skal nok komme. Det vigtigste er, at vi har farten i løbet, lyder det fra Bastian Buus.


(Foto: Porsche Motorsport)

Bastian Buus kæmpede blandt andre med den tidligere Porsche Supercup-mester, Larry Ten Voorde, og danskeren var tæt på en fjerdeplads i lørdagens løb, da han efter et mislykket angreb på hollænderen røg fra en femte- til en sjetteplads.


(Foto: Porsche Motorsport)

– Der er er hård kamp om placeringerne, og nogle gange er det værd at tage chancer. Og det var det netop dér, også selv om det ikke lykkedes. Igen en kæmpe tak til hele holdet bag Allied-Racing. Vi vender tilbage stærkere, lyder det fra Bastian Buus.


(Foto: Porsche Motorsport)

Næste opgave for den danske Porsche-kører er anden afdeling af den internationale serie, Porsche Mobil 1 Supercup, som bliver afviklet allerede den kommende weekend, 26.-29. maj, i forbindelse med det berømte Formel 1-løb i Monaco.


(Foto: Porsche Motorsport)

Bastian Buus

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Bastian Buus
  • Red Bull Ring
  •  



    ASETEK SIMSPORTS