Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

TCR Germany

Dobbelt podie efter svær løbsweekend: Martin Andersen forsvarer føring i ADAC TCR Germany

TCR Germany 
23/05/22 

Martin Andersen holder fast i føringen i det tyske standardvognsmesterskab ADAC TCR Germany efter en udfordrende weekend på Red Bull Ring. Det er facit efter en hektisk løbsweekend med to svære løb på den østrigske Formel 1-bane, hvor Martin Andersen og resten af Team Engstler Honda-teamet kæmpede med farten efter en succesrig sæsonpremiere.
 


(Foto: Team Engstler/Marco Meumann)

Martin Andersens gode sæsonpremiere gav nemlig 40 kilos succesballast, og på en så hurtig bane som Red Bull Ring, så har det meget direkte konsekvenser på stopuret. Derfor kastede banen også sine udfordringer af sig, konstaterer Martin Andersen.


(Foto: Team Engstler/Marco Meumann)

- Vi fik holdt føringen trods en svær weekend, så alt taget i betragtning var det faktisk en succes at tage to tredjepladser med hjem fra Red Bull Ring, forklarer Martin Andersen. Weekendens løb på Red Bull Ring var den første af to ture til Østrig i denne sæsons kalender, og mødet med den lynhurtige bane i Spielberg kastede flere udfordringer af sig for Martin Andersen og Team Engstler.


(Foto: Team Engstler/Marco Meumann)

- Banen er en stor udfordring, når man har så meget succesballast med som jeg havde, og det gjorde især ondt på topfarten. Egentlig var vi meget godt med efter testdagen torsdag, men specielt lørdag kæmpede vi gevaldigt med at finde de sidste tiendedele, mens vi søndag fik fundet farten igen. Vi tager uanset hvad en masse læring med os herfra, men jeg håber da, vi kan kæmpe med om sejrene igen næste gang, forklarer han.


(Foto: Team Engstler/Marco Meumann)

Martin Andersen endte med at tage to tredjepladser i weekendens to heats og bevarer dermed lige præcist føringen i den samlede stilling. Martin Andersen fører med 108 point mod 107 til den svenske Hyundai-kører, Jessica Bäckman.

Næste opgave i ADAC TCR Germany for Martin Andersen er den 18-19. juni på Salzburgring i Østrig.

Niklas Majgaard


Læs mere om:
  • Martin Andersen
  • Red Bull Ring
  • 22/05/22 - Red Bull Ring - TCR Germany
  •      ASETEK SIMSPORTS