Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Kevin Magnussens op- og nedtur i Barcelona

Formel 1 
23/05/22 

Kevin Magnussen viste overbevisende fart under kvalifikationen til Spaniens Grand Prix, men røg ud af pointkampen allerede på første omgang af Formel 1-løbet i Barcelona.
 

Skuffelsen var til at spore hos Kevin Magnussen, som, efter en overbevisende kvalifikation til Spaniens Grand Prix på Circuit de Barcelona-Catalunya, blev sendt ud af kampen blot få sving efter starten på Formel 1-løbet.


(Foto: HAAS F1 TEAM)

Magnussen startede ræset fra en lovende ottendeplads og leverede igen en af sine solide starter, men et sammenstød med Mercedes-køreren Lewis Hamilton sendte danskeren i gruset allerede i fjerde sving. Det lykkedes imidlertid for Haas-køreren at få sin racerbil tilbage på banen, hvor han satte kurs mod pitlane for at skifte sine soft-dæk, deriblandt et punkteret, til medium. Magnussen befandt sig herefter i en position bagest i feltet, hvor han kørte et stabilt løb. Han igen pittede på 30. omgang og skiftede til hårde dæk, før han kørte bilen i mål på en 17. plads.


(Foto: HAAS F1 TEAM)

Teamkammeraten, Mick Schumacher, som startede løbet fra en 10. plads, kørte over målstregen på en 14. plads.

– Jeg var på ydersiden i sving fire, da jeg bliver ramt. Jeg får straks en punktering, og dét var sådan set slutningen på mit løb. Heldigvis lykkedes det mig at få bilen ud af gruset og tilbage til pitten igen, så vi kunne fortsætte løbet. Vi kørte en ret hård strategi grundet hændelsen på første omgang, men på nye dæk var bilen ret god. Vi fik vist farten denne weekend, og med to biler i top-10 efter kvalifikationen er der bestemt noget godt at tage med. Desværre gik det slet ikke, som vi havde håbet. Den gode nyhed er, at der er et nyt løb allerede i næste weekend, lyder det fra Kevin Magnussen.


(Foto: HAAS F1 TEAM)

Næste afdeling af 2022-udgaven af verdensmesterskabet i Formel 1 afvikles i de berømte gader i Monaco den 27.-29. maj.

Kevin Magnussen

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Haas F1
  • Circuit de Catalunya
  • 22/05/22 - Circuit de Catalunya - Formel 1 - FIA F1
  •