Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Porsche Carrera Cup Germany

Bastian Buus optimist inden Porsche-ræs på Red Bull Ring

Porsche
Carrera Cup
Germany 

20/05/22 

Bastian Buus kom godt fra start med et podieresultat i sæsonpremieren på Porsche Carrera Cup Deutschland, og nu fortsætter den 18-årige racerkører sin jagt på mesterskabspoint i anden afdeling på Red Bull Ring.
 


(Foto: Porsche Motorsport)

Det er med et håb om nye topresultater, at Bastian Buus den kommende weekend stiller op til anden afdeling af den benhårde Porsche Carrera Cup Deutschland på Red Bull Ring. Den 18-årige Allied-Racing-kører kommer direkte fra en afdeling af det franske Carrera Cup-mesterskab på Magny-Cours, hvor det blev til en tur på podiet, og derfor er momentet højt.


(Foto: Porsche Motorsport)

– Vi har kørt nogle gode tests forud for weekenden, og alt ser fornuftigt ud. Red Bull Ring er en ekstremt hurtig bane uden særlig mange sving, så omgangstiderne er tætte, og der var omkring halvanden tiendedel fra nummer to til nummer otte i den sidste session. Til gengæld er det en bane med rigtig gode overhalingsmuligheder, så jeg forudser bestemt et spændende løb. Som altid er målet at ramme den perfekte kvalifikation. En startposition langt fremme gør en kæmpe forskel i den her serie, så vi skal være skarpe. Efter første afdeling holder jeg en femteplads i mesterskabet, så vi skal som udgangspunkt bare have nogle point med videre. Det vil være fedt med endnu et topresultat og et podie, men vi må tage det, som det kommer. Jeg føler, at vi er dér, hvor vi skal være, og jeg glæder mig til at komme på banen, lyder det fra Bastian Buus.


(Foto: Porsche Motorsport)

Anden afdeling af Porsche Carrera Cup Deutschland på Red Bull Ring skydes i gang med træning fredag den 20. maj, mens kvalifikation og første løb afvikles lørdag den 21. maj. Weekendens andet og sidste løb flages grønt søndag den 22. maj. Alle løb kan følges live på YouTube.

PORSCHE CARRERA CUP DEUTSCHLAND
TIDSPLAN – RED BULL RING


Fredag 20. maj
16.00 – Practice (60 min)

Lørdag 21. maj
09.15 – Qualifying (35 min)
14.40 – RACE #1 (30 min)

Søndag 22. maj
14.40 – RACE #2 (30 min)

Følg løbene live på Youtube:
https://www.youtube.com/c/PorscheCarreraCupDeutschland


(Foto: Porsche Motorsport)

Bastian Buus

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Bastian Buus
  • Red Bull Ring
  •      ASETEK SIMSPORTS