Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ELMS

Nicklas Nielsen forventer action i ELMS-løb på Imola

ELMS 
13/05/22 

Efter en suveræn VM-klassesejr på Spa-Francorchamps i sidste weekend håber Nicklas Nielsen på, at farten er lige så god, når han denne weekend stiller op til anden afdeling af European Le Mans Series på Imola.
 


(Foto: AF Corse)

Nicklas Nielsen, Alessio Rovera og Francois Perrodo sikrede en stæk WEC-sejr på Spa-Francorchamps i sidste weekend, og nu håber den danske Ferrari-fabrikskører, at LMP2-trioen fra AF Corse kan tage den gode fart med videre til anden afdeling af European Le Mans Series på Imola denne weekend. Nielsen, Rovera og Perrodo holder en andenplads i Pro/Am-mesterskabet efter deres podieresultat i sæsonåbneren på Paul Ricard i april.


(Foto: AF Corse)

– LMP2-bilen er jo en helt ny oplevelse for mig i år, men banerne kender jeg, og jeg glæder mig især til at køre på Imola, som jo er en af de helt store klassikere. Det er en utrolig hurtig bane, som skiller fårene fra bukkene. Der er hverken særligt meget plads eller brede afkørselsarealer, hvilket lægger op til god action. Det bliver interessant at opleve Imola i en LMP2, og jeg håber naturligvis, at vi kan tage den gode fart med os fra Spa-Francorchamps. Målet er naturligvis at sikre sejren i LMP2 Pro/Am-klassen, men vi vil også gerne med op og kæmpe om topresultater i den samlede LMP2-klassen, lyder det fra Nicklas Nielsen.


(Foto: AF Corse)

Årets anden afdeling af European Le Mans Series begynder med træning fredag den 13. maj klokken 11.30, mens LMP2-kvalifikationen finder sted lørdag den 14. maj klokken 14.45. Det fire timer lange løb flages grønt søndag den 15. maj klokken 11.30. Løbet kan følges direkte på seriens eget website.


(Foto: AF Corse)

European Le Mans Series
Time Schedule – Imola

Friday 13 May
11.30 – Practice #1 (90 min)

Saturday 14 May
09.30 – Practice #2 (90 min)
14.05 – Qualifying (10 min)

Sunday 15 May
11.30 – RACE (4 hours)

Follow LIVE: live.europeanlemansseries.com/en/

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Nicklas Nielsen
  • Imola
  • 15/05/22 - Imola - ELMS
  •