Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA Formula E

Fra Nürburgring til Imola: Frederik Schandorff klar til anden afdeling af European Le Mans Series

Formula E 
13/05/22 

Efter en debut i tyske ‘Det grønne Helvede’ i en Porsche, sætter Frederik Schandorff sig nu tilbage i en Ferrari for at kæmpe om European Le Mans Series-point i italienske ‘Temple of Speed’.
 


(Foto: MPS Agency)

Frederik Schandorff har en travl 2022-sæson, hvor danskeren – og den regerende mester i International GT Open for Lamborghini – både deltager i det amerikanske sportsvognsmesterskab og i europamesterskabet for sportsvogne, European Le Mans Series.

Schandorff stillede desuden op i et langdistanceløb for Porsche-teamet Dinamic Motorsport på den berygtede Nürburgring Nordschleife i sidste uge, men den kommende weekend er han tilbage i sin GTE-Ferrari for Car Guy Racing, når det går løs på den legendariske italienske Formel 1-bane Imola.


(Foto: MPS Agency)

– Jeg får kørt nogle fantastiske ræs på nogle fantastiske racerbaner i øjeblikket, og jeg ser virkelig frem til at prøve kræfter med GTE-bilen på Imola sammen med Car Guy Racing. Jeg kender banen ret godt fra både GT World Challenge og International GT Open, og det er et utroligt fedt sted, som plejer at byde på godt og tæt ræs. Jeg håber også, at min erfaring med banen kan hjælpe teamet til at finde et godt setup og en god fart i vores Ferrari, så vi kan være med helt oppe foran, når løbet skydes i gang. Jeg krydser fingre for en fed weekend, lyder det fra Frederik Schandorff.


(Foto: MPS Agency)

Årets anden afdeling af European Le Mans Series begynder med træning fredag den 13. maj klokken 11.30, mens GTE-kvalifikationen finder sted lørdag den 14. maj klokken 14.05. Det fire timer lange løb flages grønt søndag den 15. maj klokken 11.30. Løbet kan følges direkte på seriens eget website.


(Foto: MPS Agency)

European Le Mans Series
Time Schedule – Imola

Friday 13 May
11.30 – Practice #1 (90 min)

Saturday 14 May
09.30 – Practice #2 (90 min)
14.05 – Qualifying (10 min)

Sunday 15 May
11.30 – RACE (4 hours)

Follow LIVE: live.europeanlemansseries.com/en/

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Frederik Schandorff
  • Berlin
  • 14/05/22 - Berlin - Formula E
  •