Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Porsche Carrera Cup

Bastian Buus klar til fransk Porsche-kamp på Magny-Cours

Porsche
Carrera Cup 

13/05/22 

Den danske Porsche-kører Bastian Buus forventer hård konkurrence fra lokale helte, når anden afdeling af det franske Carrera Cup-mesterskab afvikles på Magny-Cours den kommende weekend.
 


(Foto: Porsche Motorsport)

Der bliver atter kamp til stregen, når sæsonens tredje afdeling af Porsche Carrera Cup France afvikles på den tidligere franske tidligere Formel 1-bane Magny-Cours i Bededagsferien. Bastian Buus er igen på banen for tyske Allied-Racing, og efter podieresultatet på Spa-Francorchamps sidste weekend er den 18-årige danske racerkører topmotiveret for endnu en Porsche-kamp.


(Foto: Porsche Motorsport)

– Det bliver en hård omgang, for Magny-Cours er hjemmebane for mange af de franske kørere, og derfor vil der være flere hurtigere konkurrenter denne weekend. Jeg tror dog stadig på, at vi kan være med oppe foran. Det kræver bare, at vi er mere heldige i kvalifikationen, end vi har været de sidste to afdelinger. Så længe, jeg får en god startposition til løbet, bør jeg kunne gøre en forskel. Træningstiderne viser, at vi har noget at hente i forhold til de hurtigste, men vi sluttede P6 i begge sessions, og dét er et godt udgangspunkt, lyder det fra Bastian Buus.


(Foto: Porsche Motorsport)

Kvalifikationen til tredje afdeling af Porsche Carrera Cup France afvikles fredag formiddag, mens weekendens første løb flages grønt fredag eftermiddag. Weekendens andet løb køres lørdag formiddag. Begge løb streames live på YouTube.


(Foto: Porsche Motorsport)

Porsche Carrera Cup France
Time Schedule – Magny-Cours

Friday 13 May
09.50 – Qualifying (30 min)
16.25 – RACE #1 (30 min + 1 lap)

Saturday 14 May
11.35 – RACE #2 (30 min + 1 lap)

Follow LIVE: www.youtube.com/c/PorscheFranceOfficiel

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Bastian Buus
  •      ASETEK SIMSPORTS