Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DS3 Cup

Teknikken spandt ben for Silas Rytters sæsonstart

DS3 Cup 
12/05/22 

Det blev én af de weekender, som egentlig godt kunne undværes. Udover lørdagens træningspas var der masser af bøvl med teknikken på den DS3 Cup-racer, som den hurtige sæbonit skal køre i denne sæson.
 


Teknikken spandt ben for Silas Rytters sæsonstart.
(Foto: Boxengasse)

Heldigvis fik Silas på sine træningsomgange vist, at han nok skal få styr på den forhjulstrukne racerbil, selvom den kører lidt anderledes end både gokart og den baghjulstrukne racer, han kørte sidste år:

- Det er noget specielt at køre i en forhjulstrækker, når man aldrig har prøvet andet end baghjulstræk. Der er nogle helt grundlæggende ting, som skal gøres omvendt, men det skal jeg nok vænne mig til, siger Silas Rytter.


Silas' racer lavede problemer hele weekenden igennem.
(Foto: Boxengasse)

I tidtagningen begyndte de tekniske problemer at vise sig, men det lykkedes alligevel at sætte niendebedste omgangstid med en gearskifte som ikke helt ville som Silas ville.

Med en frisk reparation af gearskiftet havde Silas håbet at kunne kæmpe med om en god placering i lørdagens heat, men problemer med motoren endte med at sende nordjyden ned gennem rækkerne:

- Bilen kørte bare slet ikke som den skulle, så jeg endte med at køre i pit før tid. Det var super ærgerligt, for mine omgangstider viste, at jeg burde kunne køre med blandt de fem bedste i klassen, siger Silas, som håber på genoprejsning ved næste løb:

- Teamet har efter sigende fundet fejlen på motoren og planlagt flere forbedringer inden det næste løb på Ring Djursland, så nu glemmer vi alt om Padborg Park og satser på at jeg har en stærk bil til det næste løb.

Det næste løb i DS3 Cup køres på Ring Djursland den 28-29. maj.

Rytter Motorsport


Læs mere om:
  • Silas Rytter
  • Padborg Park
  • 08/05/22 - Padborg Park - DS3 Cup
  •