Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

San Marino GP - Williams preview

Formel 1 
13/04/03 

Williams teamet anså GP'et i Brasilien som lidt af et lotterispil, det har man nu lagt bag sig, og kikker i stedet frem mod San Marinos GP på Imola.
 

Det var lidt af en blandet fornøjelse for Williams teamet at deltage i det brasilianske GP. Montoya udgik og Ralf Schumacher sluttede ikke i pointene. Williams havde håbet på at godt resultat i det brasilianske da man for første gang indsatte den nyeste version af BMW P83 motoren. Resultatet var dog ikke som ønsket.

Montoya
"Jeg er glad for at vi er tilbage i Europa, specielt på Imola. Det er et løb hvor jeg endnu ikke har været på podiet, men alle i teamet ser frem til det. Den største forandring udover at det er en ny bane, er temperaturen. Det bliver nok noget koldere end i de første 3 løb i år. Men det skulle ikke være noget problem da Michelin også har de rigtige dæk til de lavere temperaturer. Jeg tror at bilen vil være ok på Imola, og så må vi se om vi kan få ændret den serie af små, men vigtige uheld som vi har haft hidtil i år."

Ralf Schumacher:
Min skuffelse over resultatet i det brasilianske GP var heldigvis meget kort. Det er nu lagt bag os. Nu ser jeg fremad. Sidste år havde vi ikke en chance mod Ferrari på banen, men i år ser det jo meget anderledes ud. Vores seneste test på Le Castellet har været meget positiv. Vi er kommet et skridt videre, og nu er den største opgave at forhindre at McLaren udbygger et for stort forspring. Selvfølgelig skal vi også holde øje med Ferrari. Jeg glæder mig til at komme tilbage til den bane hvor jeg vandt min første GP sejr."

I teamet er man glade for at være tilbage i Europa. Nu slipper man for alt besværet med at have det hele pakket ned i containere. Nu kan man anvende teamets busser og lastbiler, de sidste især er specialdesignet til Williams. Det betyder at arbejdet generelt bliver meget nemmere. Også i forhold til planlægning. Alt i alt en ret god stemning i teamet en uge før San Marinos Grand Prix.

Dons

Læs mere om:
  • 20/04/03 - Imola - Formel 1
  •