Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Legend Car Cup

Teknikken drillede Kevin Verner

Legends Cup 
10/05/22 

Efter at være blevet far i vinter, har han valgt at drosle lidt ned med sin motorsport i år. Det betyder at han er stoppet i Super GT klassen og vendt tilbage til Legend Car Cuppen.
 


(Foto: Motorsporten.dk)

Bilen er den samme som sidst Kevin deltog i klassen og selv om Autoforum Racing Team Silkeborg holdet lige skal finde de rigtige setups til bilen gik det forholdsvis godt. I kvalifikationen sattte Kevin den fjerdehurtigste tid og skulle starte som nummer sytten i første løb.

Selv om Kevin havde farten i sin bil, kunne de ikke blive enige om at komme fremad. Bilen satte ud og Kevin måtte starte den flere gange i løbet. Han nåede dog at tage en enkelt placering, hvilket ikke var nok til at være med helt fremme resten af dagen. Efter løbet viste det sig at det var en løs plus pol på batteriet som havde drillet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Med en god startplacering i andet løb, som nummer 10 på gridden, var der mulighed for at køre sig helt frem i feltet, men allerede i starten af løbet blev safety car'en sendt på banen. Andet løb kom desværre til at stå i safety car'ens tegn og hele feltet fik kun kørt lidt mere end to hele omgange på de femten minutter. På den korte tid nåede Kevin dog igen at tage en placering og sluttede på niendepladsen.

I finaleløbet fik Kevin lov til at vise han ikke helt havde glemt hvordan en Legend racer skal køres. Han havde nogle hårde kampe og fik kørt sig frem til sjettepladsen da det ternede flag faldt.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Vi har hele weekenden haft lidt problemer med bremserne, men jeg havde nogle gode kampe og havde noget fedt race. Det var det jeg havde ventet på hele weekenden." fortalte en storsmilende Kevin Verner efter sidste løb.

Kevin og Autoforum Racing Team Silkeborg skal nu lige have kigget bilens bremser igennem, så den er helt klar til de næste løb på Ring Djursland den 28.-29. maj.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Padborg Park
  • 08/05/22 - Padborg Park - Legends Cup
  •      ASETEK SIMSPORTS