Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Legend Car Cup

Madsen versus Gravsen kæmpede i sæsonpræmieren

Legend Car 
09/05/22 

Jacob Steffensen havde sin bedste weekend i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen
To teams – MRacing og TMS Racing – og deres respektive spydspidser – Magnus Madsen, Skjern, og Mads Gravsen, Slagelse – var i fokus, da kampen om årets OK Mobil 1 Legend Car Cup blev skudt i gang i weekenden. Men også Jacob Steffensen, Viborg, bød ind som en alvorlig udfordrer i årets mesterskabskamp.
 


Magnus Madsen fra MRacing gjorde rent bord i premieren
(Foto: Henning Smed Madsen)

Sidste år var det Mathias H. Jensen, Hinnerup, som tog sejren i OK Mobil 1 Legend Car Cup, men østjyden har i år valgt at vende tilbage til kartingsporten, hvorfor der skal findes en ny mester i klassen. 2019- og 2020-mesteren Magnus Madsen fra MRacing virkede som en oplagt forhåndskandidat til titlen, og selv om vestjyden gjorde rent bord på Padborg Park med bedste tid i tidtagningen, et avancement fra 20. til førstepladsen i første heat og yderligere sejre i de to efterfølgende heats for klassen, så blev han udfordret.

Det gjaldt fire kørere.

Indenfor egne rækker i MRacing fik Magnus Madsen kamp fra teamkammeraten Joachim Lee Holmstoel, Silkeborg, som flere gange fulgte ham, men som blev udfordret af primært Mads Gravsen fra TMS Racing. Mads Gravsen var køreren, som kom tættest på at slå Magnus Madsen. I alle tre heats sluttede hans grå og blå racer lige bag Magnus Madsens eksemplar.

Magnus Petersen, Præstø, drillede dem alle i specielt det første heat, hvor han fra en startposition som nummer seks kørte sig i front, men siden måtte tage sig til takke med en fjerdeplads. Men han var ikke den eneste kører, som lagde stærkt ud i sæsonstarten på Padborg Park. Det gjorde Jacob Steffensen også.

Jacob Steffensen havde sin bedste kvalifikation til dato med næstbedste tid, og at der ikke var tale om en enkelt febertid, beviste han i første løb, hvor han efter en dårlig start kørte sig fra 21. til ottendepladsen. Siden fulgte en fjerde- og en femteplads i de efterfølgende løb.


Jacob Steffensen var uheldig, men havde sin bedste Legend-weekend
(Foto: Henning Smed Madsen)

Det var ikke kun i Legends-mesterskabet, at en kører topper tabellen med maksimumpoint. Det er også tilfældet blandt oldboys-kørerne, hvor den forsvarende mester – Lars Bohnensach Ebbesen, Esbjerg – var bedste i alle fire konkurrenceelementer. En tidtagning og tre løb.

Flere nye – og dog ældre – kørere har meldt deres ankomst for at gøre mesteren rangen stridig. Af debutanterne gjorde Dennis Ladefoged det bedste forsøg på at vippe den forsvarende oldboys-mester af pinden. En andenplads og to tredjepladser blevet det til.

OK Mobil1 Legend Car Cup
Padborg Park

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 08/05/22 - Padborg Park - Legend Car
  •      ASETEK SIMSPORTS