Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

MotoCross

DM Motocross kommer til Korskrobanen

MotoCross 
10/05/22 

Søndag d. 15. maj er Vestjysk Moto Cross Club vært for 2. afdeling af DM Motocross 2022.

Har man besøgt Korskrobanen før, ved man, at der bliver kræset om rammerne for 2. afdeling af DM Motocross, og dét uanset, om man kommer som deltager eller publikum til søndagens løb.
 

Der skal kæmpes om podiepladserne i fire klasser, som hver kører to heat, og er man til fart og action, tør vi godt love, at man får vitaminer til øjnene på søndag.


(Foto: Klaus Rasmussen)

I MX1-klassen kommer Nichlas Bjerregaard fra Han Herred Motor Klub til Korskroen med selvtilliden i orden, idet han både er forsvarende Danmarksmester i klassen og har taget hul på denne sæson med at snuppe den røde nummerplade, der symboliserer, at man fører den samlede stilling. Men selvom Nichlas er godt kørende, kommer man ikke let til placeringerne i MX1. Blandt udfordrerne er Vestjysk Moto Cross Clubs egen Simon Mathiasen, der pt. ligger nr. 7 i den samlede stilling.

MX2-klassen føres af Hedelands Motorklubs Mathias Jørgensen, tæt efterfulgt af Randers Motor Sports Nicklas Haagensen med lige så mange point. De to får dog mere at se til, end blot deres indbyrdes konkurrence, for MX2-klassen er spækket med hurtige herrer, som er klar til at kaste sig ind i kampen om podiepladserne med alt, hvad de har.

I Junior125-klassen har vi de unge kørere, men farten fejler bestemt heller ikke noget i denne klasse, hvor Vestjysk Moto Cross Club er repræsenteret ved hele tre kørere, nemlig Rasmus Monberg, Emil Møbjerg Gjedde og Magnus Sørensen.

Der skal også konkurreres på fire hjul i Quad 500-klassen, hvor Randers Motor Sports Henrik Mogensen skal forsøge at bevare sin føring fra 1. afdeling af DM.

Vestjysk Moto Cross Club er klar til at tage rigtig godt imod publikum, når første heat sættes i gang kl. 11:20 på Korskroen på søndag.

DMU - Danmarks Motor Union
 ASETEK SIMSPORTS