Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Nymark Racing i front

Super GT
Danmark 

07/05/22 

Super GT DanmarkVar der et team, som måtte hele følelsesregisteret igennem under førstedagen af Åbningsløbet for OK Oktan 100 Super GT Danmark, så var det Nymark Racing.
 

Under den anden af klassens frie træninger fik Christoffer Christensen, Vamdrup, bremsesvigt for enden af Padborg Parks langside, og hans racerbil endte på siden, hvorfor træningen måtte rødflages. Køreren var uskadt, men det samme kunne man ikke sige om racerbilen.


Mikkel Mac.
(Foto: Morten Kimer Hansen)

Bedre gik det i den ti minutter lange tidtagning, hvor Nymark Racings to kørere Mikkel Mac, Nykøbing Falster, og Frederik Nymark, Hadsten, besatte de to første pladser. Dermed ser det ud til, at det tidligere så succesrige team har genfundet tidligere tiders form efter en 2021-sæson, der bl.a. var præget af tekniske havarier.

Den forsvarende mester, Ole Petersen, Bredebro, sluttede på tredjepladsen, men det en marginalernes tidtagning, for han var blot to tiendedele af et sekund fra den bedste tid, som Mikkel Mac. Lige efter Ole Petersen fulgte Andreas Jochimsen og Christian Sørensen, og de ni hurtigste i feltet formåede alle at tilbagelægge en omgang på Padborg Park på under et minut. Lasse Poulsen satte ottendebedste tid, og han skal derfor starte første heat søndag fra pole position.


Mike Nordby Mathiesen.
(Foto: Morten Kimer Hansen)

Otte kørere var ude i tidtagningen i deres nye Super 2L-biler, og her blev man også vidne til en meget tæt tidtagning, hvor der var kamp om at være bedste lige til det sidste. Nicolai Nygaard Pedersen, Hjørring, så ud til at slutte som hurtigste mand, men til allersidst blev han overgået af både Viktor Poulsen, Årup, og Mike Nordby Mathiesen, Varde. Fra denne og til Jens Kristoffersen, Stege, på ottendepladsen var der blot 1,8 sekunder. Det bliver Jens Kristoffersen, som får bedste startposition blandt Super 2L-bilerne i søndagens første heat.

Super GT Danmark


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 08/05/22 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •