Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Legend Car Cup

Hvem afløser Mathis H. Jensen på tronen?

Legend Car 
06/05/22 

OK Mobil 1 Legends Cup starter sæsonen på Padborg Park
Der skal findes en ny mester i OK Mobil 1 Legend Car Cup. 2021-mesteren Mathias H. Jensen, Hinnerup, har solgt sin racerbil og er vendt tilbage tilbage til kartingsporten. Det store spørgsmål er så, hvem der tager titlen.
 

Magnus Madsen, Skjern, er det oplagte bud. I 2019 og 2020 tog han titlen og var sidste år den hårdeste konkurrent for Mathias H. Jensen. Han får dog kamp fra egne rækker fra teamkammeraten Joachim Lee Holmstoel, Risskov, som sidste år sluttede på fjerdepladsen i mesterskabet og har en klar ambition om at rykke frem i klassementet.


Kampen om årets OK Mobil 1 Legend Car Cup starter i weekenden.
(Foto: Henning Smed Madsen)

TMS Racing stiller ligesom tidligere år med flere kørere, og her er Mads Gravsen, Slagelse, spydspids i teamet. Han vandt flere løb gennem 2021-sæsonen og har en klar ambition om at tage det sidste skridt. Og Frederik Valdemar Schrøder, Aalborg, er klar til et nyt angreb på titlen.

Blandt oldboyskørerne skal Lars Bohnensach Ebbesen, Varde, forsvare sin titel. Hans mangeårige rival – Mike Mathiesen, Varde – er skiftet til OK Oktan 100 Super 2L Danmark, men der er nye skarpe kørere blandt den ældre garde. Henrik Eilertsen, Espergærde, og Peter Vesterskov Alsing, Odense, kommer fra bl.a. den historiske klasse, mens Dennis Ladefoged, Skanderborg, tager skiftet til klassen efter utallige sejrrige sæsoner i Rotax Max-klassen.

OK Mobil 1 Legends Cup
Padborg Park I/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 08/05/22 - Padborg Park - Legend Car
  •      ASETEK SIMSPORTS