Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

E-Sport

Asetek SimSports™ og Kevin Magnussen indgår partnerskab for at bringe autentisk F1-oplevelse til sim racing

E-Sport 
05/05/22 

Den kendte Formel 1-kører og Asetek SimSports™ skal samarbejde om produktudvikling, startende med F1 wheel bases
 

Den nordjyske teknologivirksomhed Asetek, har sammen med Kevin Magnussen, som kører Formel 1 for Haas F1 Team, offentliggjort en aftale, hvor Magnussen i tæt samarbejde med Asetek SimSports™ skal udvikle produkter til sim racing (racersimulatorer), som giver følelsen af at køre i en rigtig F1-bil. Som en del af aftalen bliver Kevin Magnussen samtidig brandambassadør for Asetek SimSports™.


Kevin Magnussen med Aseteks stifter og CEO, André Sloth Eriksen.

Kevin Magnussen er søn af den firedobbelte LeMans GT class vinder og F1-kører Jan Magnussen og har omfattede erfaring fra bl.a. McLaren, Renault og Haas F1-teams. I tillæg til hans mange timer på banen har Magnussen hjulpet med at udvikle McLarens simulator og har også testet for Porsche.

“Der findes masser af sim-udstyr, som påstår, de giver følelsen af at køre i en F1-bil, men som ikke når i mål, fordi det er designet af folk, som ikke har erfaring med F1-racing”, siger Kevin Magnussen. “Asetek-direktør André Eriksen og jeg deler en passion for racing, og ved at samarbejde med Asetek kan jeg hjælpe med at bringe glæden og følelsen af F1 ud til sim racers”.


Kevin Magnussen og André Sloth Eriksen i Aseteks udviklingsafdeling.

Magnussen fortsætter: “Førhen har jeg ikke rigtigt kunne se værdien i hjemme-simulatorer, simpelthen fordi de ikke var realistiske. Jeg prøvede Aseteks udstyr i sidste uge, og jeg var imponeret. Jeg glæder mig til at assistere dem i udviklingen af produkter, som føles så tæt på en rigtig F1-bil som muligt, og jeg sætter pris på, at de har givet mig denne mulighed”.


Kevin Magnussen i produktionen, sammen med nogle af Asetek SimSports første pedalsæt, der bliver håndsamlet.

“Jeg er glad for at have fået dette samarbejde med Kevin. Mange producenter af sim-udstyr markedsfører produkter baseret på et bilmærke eller en kendt kører, men hardwaren er aldrig udviklet til faktisk at føles som en F1-bil. Vores partnerskab med Kevin er mere end en brandingaftale, hvor vi sætter hans signatur på vores produkt”, siger André Sloth Eriksen, stifter og CEO for Asetek. ”Det, der virkelig er interessant, er, at vi kommer til at udvikle produkter med det ene formål at genskabe følelsen af en ægte F1-bil. For eksempel, i løbet af de næste uger vil Kevin bruge en del tid på vores testfaciliteter og arbejde tæt sammen med vores ingeniører i udviklingen af det bedst mulige firmware til vores wheel bases. Kevin kommer med en enorm erfaring, selvfølgelig fra banen, men også fra da han deltog i udviklingen af McLarens simulator”.


Kevin Magnussen ”tester” i Aseteks SimSports-akademi.

“Kevin er en fantastisk brandambassadør for Asetek SimSports™. Vi deler mange værdier på og udenfor banen, hvilket er vigtigt for os”, fortsætter Eriksen. ”Efter min mening er F1 ikke kun det ypperste indenfor motorsport, det er større end det, og det er et stort og stolt øjeblik for mig og resten af Asetek-teamet, når vi kan se Asetek SimSports™-logoet i F1 paddocken”

Asetek SimSports™
www.aseteksimsports.com
.


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  •      ASETEK SIMSPORTS