DM i Rally

Morten Fuhlendorf var godt tilfreds med DM 2 i rally.

DM Rally
04/05/22

Anden afdeling af mesterskabsserien i rally blev afviklet lørdag den 30 april på Fyn og Morten Fuhlendorf var godt tilfreds med resultatet.

Ingen tvivl om at det var et svært rally i de ”fynske alper” hvor det er svært at finde en vej der går 500 meter ligeud og hvor den ene bakketop afløser den anden. Vi startede løbet i et godt tempo og fortsatte med det hele dagen siger Morten Fuhlendorf, der godt tilfreds med at slutte midt i klassen.

Vi kører i top fem i klassen stor set hele dagen, kun en rundbane fik vi desværre aldrig styr på og da det samtidigt var løbets 2 længste prøver kostede det os noget tid supplerer Finn Thomsen, men samlet set begynder vi at kunne bruge bilen mere og mere og den plan vi har lavet med vores lille team går helt efter planen og vi forbedrer os fra løb til løb.

Rallybilerne fløj ud over toppene på Fyn
(Foto: Flemming Jensen)

Det var et meget kort rally, men de kilometer der var udfordrede kørerne 100% og med et fantastisk vejr blev det er rigtig godt dag på Fyn.

Tillykke til Jacob Madsen og Oliver Saust for deres fine placeringer, der er vi ikke endnu, men vi arbejde på det.

Nu er der næste 2 måneder til næste DM afdeling så teamet vil prøvet at finde en lille løb midt i mellem.