Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Erfarne kræfter klar bag mikrofonerne i TCR Denmark

TCR Denmark 
30/04/22 

TCR DenmarkNår TCR Denmark skyder den nye sæson i gang den 8. maj på Padborg Park, så bliver det med erfarne kræfter bag kameraerne og bag mikrofonerne. TCR Denmark har til denne sæson indgået aftale med Jimmy Bøjgaard som ny hovedkommentator på serien, mens rollen som ekspertkommentator deles af Dennis Lind og Lasse Sørensen sæsonen igennem.
 

- Jeg er superglad for at kunne være med til at bringe det bedste i dansk motorsport ud i stuerne og så selvfølgelig til at komme ud på de danske baner igen. TCR er som klasse selve grundlaget herhjemme, og jeg synes virkelig klassen har en ekstra charme i, at bilerne inde på banen er nogle, man også kender ude fra vejene, forklarer han og tilføjer:

- Og at serien ikke blot afspejler de spændende GTI-biler ude fra den virkelige verden, men også passer ind som bindeled mellem dansk og international motorsport, gør det kun endnu bedre, forklarer han.


Samtlige løb i TCR Denmark sendes i år live på Youtube. Holdet bag produktionen er ligesom i 2021 Minitech, så TCR Denmark igen i år kan følges i skarpeste kvalitet.

Jimmy Bøjgaards karriere bag mikrofonerne på racerbanerne sendte ham i 00’erne til både Formel 1 og Le Mans gennem en årrække, og derfor er det også en ny æra af motorsport, som 2020’erne byder på for den erfarne kommentator.

- Jeg glæder mig til ydmygt og nysgerrigt at dykke ned i hele det store format, som TCR er, og give min vinkel på en masse skarp racing fra de danske baner. Over årene har jeg set masser af god motorsport på dem, og det håber jeg, vi får meget mere af, afrunder Jimmy Bøjgaard.

Han får i studiet selskab af Dennis Lind til de to første løbsweekender i årets sæson, og deler resten af sæsonen med Lasse Sørensen som de to eksperters respektive løbsprogrammer tillader det.

Grundet sine forpligtelser i forbindelse med VM i ishockey er Jimmy Bøjgaard forhindret til årets anden afdeling, som køres på Ring Djursland, men kommenterer derudover hele sæsonen.

Premieren på 2022-sæsonen står i weekenden den 7-8. maj på Padborg Park og kan i år følges live på Youtube. Abonner på TCR Denmarks kanal her - så er du klar til det hele går løs!

TCR Denmark