Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Morten Fuhlendorf håber at starte som han sluttede

DM Rally 
25/04/22 

Når anden afdeling af mesterskabsserien i rally afvikles lørdag den 30 april på Fyn håber Morten Fuhlendorf at starte som han sluttede ved første DM afdeling, hvor han kørte sig 15 pladser frem i klassementet.
 


Fuhlendorf Motorsport håber at starte i det tempo de sluttede med ved DM 1.

Dette løb er meget kort med 62 prøve kilometer, faktisk næsten kun halv distance i forhold til DM 1 og der kom vi først rigtig i gang midt i løbet og så er vi næsten i mål til dette løb. Derfor vil vi gøre hvad vi kan for at presse mere på fra starten siger Finn Thomsen.

Vores tider midt inde i løbet begyndte at blive konkurrencedygtige og ingen tvivl om at denne bil kan køre rigtig hurtigt, også hurtigere end vi kan udnytte lige nu, men vi flytter grænser hver gang vi kører og holder den plan vi har lagt således at det går i et tempo vi kan følge med til.

Morten Fuhlendorf begynder at føles sig godt tilrette i bilen og holdet begynder nu at kunne udfordre bilens grænser ved presse på i sving og nedbremsninger.

Løbet starter lørdag den 30 april i Assens klokken 12 og første bil forventes i mål ved 19 tiden.

Målet for Fuhlendorf Motorsport er at slutte blandt de 15 hurtigste i generalklassementet og være i top 5 i deres egen klasse.

I kan se mere på https://www.minirallysyd.dk/andrup-el-rally-2020/

Finn Thomsen
Fuhlendorf Motorsport


Læs mere om:
  • Finn Thomsen
  • Morten Fuhlendorf
  • Assens
  • 30/04/22 - Assens - DM Rally - DM
  •