Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

ELMS

Nicklas Nielsen spændt på sæsonpremiere i Frankrig

ELMS 
15/04/22 

Efter en sejr i VM-serien er Nicklas Nielsen nu klar til at tage kampen op i årets første afdeling af European Le Mans Series, som afvikles på franske Paul Ricard den kommende weekend.
 


(Foto: AF Corse)

Det gik over al forventning for Nicklas Nielsen, Francois Perrodo og Alessio Rovera, som sikrede sejren i LMP2-klassen i årets første afdeling af verdensmesterskabet, FIA World Endurance Championship, på Sebring i marts. Det dansk-fransk-italienske trekløver fra AF Corse har således noget at leve op til, når det søndag går løs med første afdeling af det europæiske sportsvognsmesterskab, European Le Mans Series, på Paul Ricard-banen i Sydfrankrig.


(Foto: AF Corse)

– Vi ser virkelig frem at komme i gang med European Le Mans Series. Vi var stærke på Sebring og fik en perfekt start på vores LMP2-program, men det betyder ikke, at det bliver nemt for os herfra. Ligesom i VM-serien er vi helt nye i LMP2-klassen i European Le Mans Series, hvor vi er oppe imod nogle utroligt dygtige og erfarne teams og kørere. Samtidig stiller vi op i et kæmpe felt af 17 biler, så der skal nok blive kamp til stregen, lyder det fra Nicklas Nielsen.


(Foto: AF Corse)

– Vores forberedelse har indtil videre været god, og i den officielle prætest på Paul Ricard var vi okay med på farten. Jeg føler, at vi har godt styr på, hvordan bilen sættes op, og så har vi som altid et stærkt hold af ingeniører og mekanikere bag os. Det bliver spændende at se, hvor vi ligger henne i feltet, når træningen begynder fredag. Så tager vi den dérfra. Jeg glæder mig virkelig til at komme på banen igen.


(Foto: AF Corse)

Nicklas Nielsen stiller op i AF Corse Oreca 07 Gibson #88 sammen med franske Francois Perrodo og italienske Alessio Rovera. Første afdeling af European Le Mans Series begynder med træning fredag den 15. april og fortsætter med træning og kvalifikation lørdag den 16. april. Det fire timer lange løb flages grønt søndag den 17. april klokken 11.00. Løbet kan følges live direkte på seriens eget website.


(Foto: AF Corse)

EUROPEAN LE MANS SERIES
TIME SCHEDULE – PAUL RICARD


Fredag 15. april
11.30 – Træning #1 (90 min.)

Lørdag 16. april
09.00 – Træning #2 (90 min.)
14.30 – Kvalifikation (10 min.)

Søndag 17. april
11.00 – RACE (4 timer)

Livestreaming: https://live.europeanlemansseries.com/en/


(Foto: AF Corse)

Nicklas Nielsen

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Nicklas Nielsen
  • Paul Ricard
  • 17/04/22 - Paul Ricard - ELMS
  •      ASETEK SIMSPORTS