Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

ELMS

Frederik Schandorff ser frem til ELMS-debut på Paul Ricard

ELMS 
14/04/22 

Det bliver en ekstra god påske for Frederik Schandorff, som søndag debuterer i European Le Mans Series sammen med landsmanden Mikkel Jensen og det japanske Ferrari-team Car Guy Racing.
 


(Foto: MPS AGENCY)

Frederik Schandorff går en spændende weekend i møde, når han søndag debuterer i den berømte europæiske sportsvognsmesterskab European Le Mans Series. Det bliver endnu et step op for den efterhånden erfarne langdistancekører, som sidste år sikrede sig mesterskabstitlen i International GT Open, og som alene i år både har gennemført 24-timersløbet på Daytona, en afdeling af GT World Challenge-mesterskabet og senest en afdeling af det amerikanske IMSA-sprintmesterskab.


(Foto: MPS AGENCY)

– Det bliver mit tredje løb på tre weekender, så der er knald på for tiden. Men jeg er selvfølgelig topmotiveret og glæder mig vildt til at prøve kræfter med European Le Mans Series. Jeg føler, at jeg er landet godt i teamet og har noget at bidrage med. Vi har deltaget i den officielle prolog forud for sæsonens første afdeling, og det har været et par udbytterige dage her på Paul Ricard. GTE-bilen er anderledes end den GT3, som jeg er vant til, og samtidig kører vi på Goodyear-dæk, hvor vi alle er vant til Michelin, så der er lidt at justere på, men det skal nok blive godt. Det bliver en god forberedelse til vores deltagelse i 24-timersløbet på Le Mans i juni, lyder det fra Frederik Schandorff.


(Foto: MPS AGENCY)

– Jeg ser frem til at få endnu flere omgange i bilen, men umiddelbart føler jeg mig ret komfortabel med den, og den virker stærk på det lange stints. Det er afgørende for os, at vores japanske bronzekører, Takeshi, også bliver komfortabel med bilen, så dér har vores fokus været indtil videre. Det ser rigtigt positivt ud, det hele, og umiddelbart har vi farten til en plads i den gode ende af feltet. Jeg ser virkelig frem til at tage hul på den første officielle træning, lyder det fra Frederik Schandorff.


(Foto: MPS AGENCY)

Frederik Schandorff stiller op i Car Guy Racing Ferrari 488 GTE #57 sammen med landsmanden Mikkel Jensen og japanske Takeshi Kimura – samme trekløver, som også stiller op til 24-timersløbet på Le Mans. Første afdeling af European Le Mans Series flages grøn søndag den 17. april klokken 11.00. Løbet kan følges live direkte på seriens eget website.


(Foto: MPS AGENCY)

EUROPEAN LE MANS SERIES
PAUL RICARD


Fredag 15. april
11.30 – Træning #1 (90 min)

Lørdag 16. april
09.00 – Træning #2 (90 min)
13.50 – Kvalifikation (10 min)

Søndag 17. april
11.00 – RACE (4 timer)

Livestreaming: https://live.europeanlemansseries.com/en/


(Foto: MPS AGENCY)

Frederik Schandorff

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Frederik Schandorff
  • Paul Ricard
  • 17/04/22 - Paul Ricard - ELMS
  •      ASETEK SIMSPORTS