Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Green Development går efter sejren i TCR Denmark!

TCR Denmark 
12/04/22 

TCR DenmarkI forbindelse med årets første officielle test i TCR Denmark, præsenterer Green Development deres nye racer: en 2022 model Cupra Leon Competiciòn i et design som både ser bragende godt ud, og understreger teamets grønne agenda
 

Samtidig byder teamet velkommen til en række samarbejdspartnere, som alle arbejder for at gøre vores verden bedre og mere grøn dag for dag.

”Det er dejligt, at så mange virksomheder ønsker at deltage på vores rejse mod en grønnere og mere ansvarlig motorsport i fremtiden” udtaler teamejer Jesper Sylvest og fortsætter ”Vi er i gang med en revolution af motorsporten som vi kender den, og derfor er støtten og samarbejdet med blandt andet Veidec, Bravida, Hass F1, Østblik VVS, DASU, ID Identity, JQ emballage, Shell Helix og mange andre utroligt vigtig for os”.

For at lægge ekstra fokus på den grønne tilgang til motorsport, deltager Green Development og deres sponsorer i Green City udstillingen på årets CHGP.

”Hele teamet er i topform og klar til at tage enhver udfordring op. Vi stiller med de bedste kræfter på alle pladser, og motivationen er i helt i top. Jeg kan ikke bede om bedre opbakning end jeg får fra både team og samarbejdspartnere” udtaler Green Developments kører Nicolai Sylvest, som i år samarbejder med mentaltræner Torben Villekjær i tillæg til sin normale træning.

Bilen kan ses ”Live” på årets første officielle TCR test d. 12. & 13. april på Padborg Park, til alle sæsonens løb i TCR Denmark serien og på teamets forskellige SOME platforme, www.green-development.dk og Youtube.

Green Development takker alle sponsorer og samarbejdspartnere for tillid, opbakning og deltagelse i dette fantastiske projekt.

#Veidec #Bravida #Shell Helix #ID #Hass F1 # Østblikvvs # Jørlunde Byg #Jørlundemaskinforretning #Karvilbiler #Dancontainer #Stokemballage #7Kmedia #DASU #Signservice #Møllers Gastronomi #WrapAcadamy #Wanted #OK-Snacks #IDIdentity #Driveclever #Møllersgastronomi #JQemballage #3M #Contigo #filmstationen #Lysudlejningen #Kameraudlejningen #Cupramotorsport #TCR-Denmark

Uden jer var det ikke muligt at arbejde for grøn og ansvarlig motorsport på dette niveau.

Green-Development
Grøn og ansvarlig motorsport for fremtiden

Jesper Sylvest


Læs mere om:
  • Nicolai Sylvest
  • Green Development
  • Padborg Park
  • 12/04/22 - Padborg Park - TCR Denmark
  • 13/04/22 - Padborg Park - TCR Denmark
  •