Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Streetrace

Streetrace i Randers bliver billigt i 2022!

Streetrace 
10/04/22 

Foråret venter lige om hjørnet, og med foråret kommer også de mange ugentlige biltræf rundt omkring i Danmark. Desværre medfører de fleste store træf, at der bliver kørt ulovligt gaderæs.
 

Sidste år blev der skrevet en del artikler om gaderæs, og på de sociale medier kom flere personer med hentydninger til, at der ikke er nogen lovlige steder at køre, med mindre at man lejer sig ind på de helt store baneanlæg i Danmark.

Heldigvis er der forgangskommuner i Danmark, der imødekommer bilmiljøets store behov for at udøve en hobby og sport helt lovligt. Randers kommune har givet tilladelse til, at der kan køres helt lovligt, så kørerne ikke risikerer at få bøder, miste kørekortet eller deres bil, selv om de overskrider de normale fartgrænser.

Da Randers kommune ydermere giver et økonomisk tilskud til streetrace, er det muligt for kørerne at dyrke denne hobby og sport næsten helt gratis. Dog vil der være krav om at betale et depositum på 300 kr. + billetgebyr (ca. 10 kr.), og at de kører til det enkelte arrangement.

Disse gratis streetrace finder sted tre gange i løbet af 2022. Hvert arrangement varer fire timer og afholdes på Frederiksdalvej i Randers SV. Her dystes på en 201 meter lang strækning, med efterfølgende 300 meter til nedbremsning.

Formålet med streetrace arrangementerne er først og fremmest at fremme sikkerheden generel, men især også for kørerne. Eksempelvis stilles der krav om, at kørerne altid har styrthjelm på når der køres.

Arrangementerne afholdes 23. april, 30. juli og 3. september kl. 20-24.

Billetterne kan købes på: https://racedays.safeticket.dk

Hvor hurtigt kan man køre i Randers, se vores tider fra sidste år

Racedays.dk

 ASETEK SIMSPORTS