Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Team Hyllinge Racing på dyrskue

Rally 
01/04/22 

Selvfølgelig skulle teamet være tilstede og køre - John Frederiksen Rally Test - lørdag den 26 marts, med base på Roskilde Dyreskueplads.
 

Med start nummer 1, havde sponsoren, John Frederiksen og Thomas Holm Hansen i deres ny investerede BMW M1 første parket til at få afprøvet deres materiel.

John fortæller:
”sikke et vejr og alle dem som hilste på, det var bare en fornøjelse. Ydermere fik jeg BMW’n mere ind under huden, og den kører BARE så meget bedre end den gamle, jamen jeg kan kun smile over hele femøren over denne dag”.

Og det blev til mange ture på begge prøver, og mange var henne og hilse på og lykønske med den nye bil, en dejlig dag at hedde John Frederiksen på.

Nu skal teamet hjem på værkstedet og forberede til DM1/Rally Slagelse den 8-9 april, hvor teamet vil være top motiveret og klar til årets første DM indsats, til en sæson gerne uden sidste års alverdens problemer.

/Allan POST