Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Jacobsen Motorsport: Danmarksmester klar til titelforsvar

DM Rally 
30/03/22 

Og hvad er bedre end at starte tæt på hjemmebane, da teamet deltog i rallytesten, Dahl Biler Rally Test, hvor godt vejr og en udfordrende rallyprøve udgjorde årets første udfordring for teamet.
 

Den lokale danmarksmester, Jan Jacobsen/Holstebro i hans Opel Corsa OPC i rallyklasse National 2 brugte også testen til at få banket rusten af mandskab og bil.

En ny dog gearkasse skulle lige ind i kroppen og ’vanens magt’ hos Jan; sammen med sin codriver Kristian Flensbak Jørgensen fandt de farten, rytmen og Jan skal nok blive glad for sin nye gearkasse, som gerne skulle gøre bilen hurtigere og federe at køre med, og i, og der er fuld DM-indsats fra Jacobsen Motorsports side af.

Jacobsen Motorsport deltager i en klasse i DM hvor kampen er intens, sjov og der skal gives gas for at kunne stå øverst på podiet, når sæsonen slutter, og den nye dog gearkasse er en opdatering i at kunne opnå og få titlen igen.

/Allan POST


Læs mere om:
  • Slagelse
  • 09/04/22 - Slagelse - DM Rally - DM
  •      ASETEK SIMSPORTS