Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4

Sebastian Gravlund kører spansk Formel 4 med hollandsk topteam

Formel 4 
28/03/22 

Gokarttalentet fra Smørumnedre retter nu sigtet fremad og op. Denne sæson kører den hurtige teenager med i det spanske Formel 4-mesterskab for ét af Europas førende hold, MP Motorsport.
 

Efter få løb i det danske Formel 4-mesterskab i fjor har Sebastian taget springet videre til de udenlandske racerbaner og et meget konkurrencedygtigt felt.

- Jeg er virkelig glad for at have lavet en aftale med MP Motorsport. Det er ét af de absolut stærkeste hold i europæisk formel-racing, og om nogen ved de hvad der skal til for at være konkurrencedygtig i Formel 4-feltet. Jeg føler at jeg har fået et stærkt fundament for min udvikling som racerkører, siger Sebastian Gravlund, som i sidste uge var afsted på den belgiske Formel 1-bane, Spa-Francorchamps, for at træne med MP Motorsport.


MP Motorsport kan om nogen levere en konkurrencedygtig racerbil til Sebastian.
(Foto: Dutch Photo Agency)

For Sebastian er sæsonen i det spanske mesterskab et spændende skridt på vejen mod en professionel karriere som racerkører. Sæsonen bliver da også grebet professionelt an med tilknytning af både fysisk træner såvel som motorsportscoach for at give Sebastian de bedste forudsætninger:

- Det er et virkelig konkurrencedygtigt felt, jeg bliver en del af, og hvis jeg vil gøre mig forhåbninger om at gøre det godt, skal alle midler tages i brug, forklarer Sebastian, som i forvejen lægger mange timers træning i simulatoren for at være helt skarp. Teamchef for MP Motorsport, Sander Dorsman, glæder sig over at have fået Sebastian med på holdet:

- Vi er glade for at kunne byde velkommen til Sebastian på vores Formel 4-hold. Sebastian har haft en flot start på sin karriere med flotte resultater, og samtidig har han fået en rigtig god start på testarbejdet frem mod sæsonstart med os. Den erfaring giver ham et lille forspring i forhold til mange af konkurrenterne i det spanske mesterskab, og jeg er overbevist om at han kommer til at gøre det godt.

Gravlund Motorsport


Læs mere om:
  • Sebastian Gravlund
  •