Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Green-Development styrker VIP & Event holdet

TCR Denmark 
03/03/22 

TCR DenmarkDanmarks grønne racerteam går efter guldet. Det gælder både på banen og i paddocken.
 

"Det er derfor med stor glæde, at vi i dag kan præsentere Mads Melin som nyt medlem af Green- Development familien."

Mads Melin har i mange år stået for nogle af de bedste og flotteste VIP faciliteter ude på banerne, og vi er meget glade for, at han har valgt komme ombord hos netop Green-Development” udtaler teamejer Jesper Sylvest, og fortsætter ” Vores målsætning med Green-Development er, at vise hvor grønne og ansvarlige vi kan være som motorsportshold, og samtidig give vores gæster og samarbejdspartnere den bedste platform for at nyde motorløb og netværke i gode hyggelige rammer. Derfor får Mads Melin en central rolle hos Green-Development.”

I VIP området hos Green Development vil man finde information om teamets samarbejdspartnere, og de grønne tiltag de enten bidrager med direkte, eller har igangsat i eget regi.

”Vi glæder os til at møde gæster, samarbejdspartnere og venner af teamet i vores VIP faciliteter i løbet af sæsonen” afslutter Jesper Sylvest.

Green-Development
Grøn og ansvarlig motorsport for fremtiden

Jesper Sylvest


Læs mere om:
  • Green Development
  •