Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Vil du opleve motorsport helt tæt på? 🏎️🏁

Rally 
02/03/22 

Gratis official kursus hos Slagelse Auto Sport d. 5 marts
I Slagelse Auto Sport har vi brug for dig, der har lyst til at blive official. Vi har brug for officials, når vi afholder motorløb i Slagelse Auto Sport, for at hastighedsprøverne afvikles så sikkert som muligt.
 

Hvis du har lyst til at være official, kan du tilmelde dig vores gratis kursus den 5. marts klokken 10 til 12 i klublokalet på Søndermarksskolen i Slagelse.
Tilmelding hos Jeanette Kastrup på 51 77 76 71 eller på Facebook siden: Slagelse Auto Sport.

Hvad vil det sige at være official?
Rally er en spektakulær sport hvor det handler om fart med fornuft. Derfor er der brug for officials, for sikkerheden til rallyløb betyder alt. En official er med til at sørge for sikkerhed på hastighedsprøverne, både for deltagerne men også for publikum.

Officials i Slagelse Auto Sport har et godt sammenhold og vægter det sociale højt, der bliver blandt andet hvert år afholdt fest i officialklubben for dem der har været med ude på prøverne.

Der er ikke krav om du kan deltage hver gang vi afholder motorløb, men vi håber du har lyst til at være official så meget som muligt.

Se videoen herunder der forklarer mere om at være official 👇

Tak fordi du er official.

Steffen Christensen
Slagelse Auto Sport