Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

MotoCross

VM-start med manér

MotoCross 
28/02/22 

VM-sæsonen i motocross blev skudt i gang i England i weekenden, hvor Thomas Kjer Olsen skulle samle op fra sidste års overbevisende debut i MX1-klassen.
 

Den teknisk svære engelske bane fremstod fra sin bedste side i høj solskin under blå himmel, da verdens topkørere åbnede VM i motocross. Thomas Kjer Olsen er med som eneste dansker i den øverste MX1-klasse, og det skulle blive spændende at se, om der var styr på grej, form og teknik, efter at han nu også er skiftet til et nyt team.


(Foto: KTM 450 SX-F)

Det er kun danskerens anden sæson i MX1-klassen, men ved første afdeling så vi en stabil Thomas Kjer Olsen med to solide heats, hvor han sluttede henholdsvis som nummer otte og ti. Det sikrede ham en samlet ottendeplads på dagen, og en stærk start på sæsonen i top-10 blandt verdens bedste kørere.

- Det er en meget positiv start på MXGP-sæsonen for mig og mit team. Jeg er glad for, at afdelingerne er tilbage til et to-dages-format, så jeg kan forbedre mig fra lørdag til søndag og få to gode resultater. Jeg glæder mig allerede til næste afdeling i Mantova (IT), fortæller Thomas Kjer Olsen.

Næste afdeling køres på Mantova banen i Italien d. 6 marts

DMU - Danmarks Motor Union
 ASETEK SIMSPORTS