Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 4 DK

Victor Nielsen tager første skridt i Formel 4 med STEP Motorsport

Formel 4 DK 
18/02/22 

Formula 4 DKFokus bliver rettet skarpt mod talentudvikling, når STEP Motorsport træder ind i det danske Formel 4-mesterskab til sæsonstart. Det nordjyske kartingtalent Victor Nielsen bliver teamets anden racerkører, som kommer med en succesfuld gokartkarriere i rygsækken.
 

Victor Nielsen har de seneste år deltaget i de tyske og italienske gokartmesterskaber, og så sent som i december var den 14-årige kører til Rotax World Finals i Bahrain, hvor han deltog i klassen for elektriske gokarts.

- Vi har snakket med Victor og hans bagland i et godt stykke tid, og jeg er ikke i tvivl om at Victor er en god kører at få i bilen for os. Han er hurtig og professionel, og samtidig er han åben for at gå sine egne veje for at opnå succes - eksempelvis var han hurtig til at finde en plads i eKarts, hvilket endte med en VM-billet. Det er egenskaber, som vil komme til Victors fordel i hans karriere, fortæller teamchef Morten Dons og fortsætter:

- Victors målsætning er at skabe et fundament for at kunne få succes internationalt, og jeg er stolt over at han kan se muligheden for at lave det sammen med os. Udgangspunktet er i hvert fald godt, og jeg glæder mig til at tage hul på testarbejdet sammen med ham.


Victor Nielsen kommer med internationale resultater i bagagen.

Victor Nielsen bliver anden kører i STEP Motorsports Formel 4-satsning, hvor han skal deltage ved siden af Julius Dinesen. Selv glæder den nordjyske kører sig til at udskifte gokarten med en fuldblods formelracer:

- Jeg glæder mig til samarbejdet med Morten og muligheden for at køre Formel 4. Jeg kommer til at lære en masse nyt og det kommer til at udvikle mig til at blive en endnu bedre racerkører, siger Victor Nielsen, der til daglig går på Hedegårdsskolen i Brønderslev.

STEP Sport Management

 ASETEK SIMSPORTS