Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4

Conrad Laursen håber på nyt Formel 4-podie i Dubai

Formel 4 
11/02/22 

Den danske Formel 4-kører Conrad Laursen skal forsøge at gentage efterårets topresultat, når han den kommende weekend igen stiller op til en afdeling af de forenede arabiske emiraters mesterskab, F4 UAE Championship.
 


(Foto: Prema Powerteam)

Den danske Formel 4-kører og tidligere danmarksmester Conrad Laursen er på jagt efter flere topresultater, når han sammen med det italienske Prema Powerteam stiller op til de to sidste afdelinger af de forenede arabiske emiraters mesterskab, F4 UAE Championship, de to kommende weekender. Sidste gang, den 15-årige racerkører var på banen i dén serie, lykkedes det at sikre en podieplacering, og derfor er ambitionerne høje.


(Foto: Prema Powerteam)

– Det vil absolut være fedt at tage hjem med et topresultat, som jeg gjorde i december, og det er da helt klart også dét, som er min ambition. Men det bliver nok en hård opgave, for mange af konkurrenterne stiller op i det fulde mesterskab og har derfor kørt tre afdelinger, mens jeg har holdt vinterferie. Så jeg skal meget hurtigt ind i rytmen igen, lyder det fra Conrad Laursen.


(Foto: Prema Powerteam)

Danskerens deltagelse i udvalgte afdelinger af F4 UAE Championship skyldes behovet for at holde træningskurven højt inden sæsonstarten på det italienske Formel 4-mesterskab i maj, men også for at lære den nye Tatuus F4-racerbil at kende. Weekendens afdeling afvikles på Dubai Motordrome, mens finalen køres på Yas Marina-banen i Abu Dhabi.


(Foto: Prema Powerteam)

– Formel 4-serien er benhård og utroligt tæt, og hvis dine konkurrenter kører flere løb, end du selv gør, kommer du hurtigt bagud. Derfor er det fantastisk, at jeg sammen med Prema har fået muligheden for at køre nogle løb i den nye racerbil, inden det går løs med min anden sæson i Italien.


(Foto: Prema Powerteam)

Weekendens Formel 4-løb i Dubai skydes i gang med træning fredag, efterfulgt af to kvalifikationssession samt ét løb lørdag – og yderligere to løb søndag. Alle løb kan livestreames på Youtube: www.youtube.com/c/F4UAE


(Foto: Prema Powerteam)


(Foto: Prema Powerteam)

Conrad Laursen Racing

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Conrad Laursen
  •