Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Asian Le Mans Series

Mikkel Jensen vil vinde Asian Le Mans Series med berømt Ferrari-team

Asian
LMS 

11/02/22 

Den regerende LMP2-mester i den amerikanske IMSA-serie, Mikkel Jensen, vil over de kommende to uger forsøge at vinde endnu et stort sportsvognsmesterskab, når han stiller op til Asian Le Mans Series med det schweiziske Ferrari-team Kessel Racing.
 


(Foto: Kessel Racing)

Sideløbende med sine aktiviteter for LMP2-teamet PR1/Mathiasen Motorsports i den amerikanske IMSA-serie og sin fabrikskontrakt med Peugeot Sport i FIA World Endurance Championship, stiller den danske racerkører Mikkel Jensen nu også op i 2022-udgaven af Asian Le Mans Series.


(Foto: Kessel Racing)

Dette sker sammen med holdet, som supporterede Jensens Le Mans-indsats med Car Guy Racing i 2021, det storvindende Kessel Racing. Danskeren skal dele det schweiziske holds Ferrari 488 GTE #74 med italienske David Fumanelli og polske Michael Broniszewski.


(Foto: Kessel Racing)

­– Jeg er glad for at være tilbage i den asiatiske Le Mans-serie, og jeg ser frem til igen at stille op sammen med Kessel Racing. Hele mesterskabet afgøres over fire firetimersløb på to uger, så det er bestemt ikke en udfordring, man siger nej til. Det er et stærkt mesterskab med en masse fabriksstøttede topteams, som kæmper om titlen, der jo udløser en entry til 24-timersløbet på Le Mans. Vi stiller op i et rekordstort GT-felt med 23 biler, så der skal nok blive kamp til stregen. Med vores bil, mandskab og kørerlineup er jeg ret overbevist om, at vi har en chance for at være med helt i toppen af feltet, lyder det fra Mikkel Jensen.


(Foto: Kessel Racing)

De første to af i alt fire løb i 2022-udgaven af Asian Le Mans Series afvikles den kommende weekend, 12.-13. februar, på Dubai Autodrome. Mikkel Jensen ankommer direkte fra en test med Peugeot Sport, som i denne uge har afholdt de indledende banetest i forbindelse med udviklingen af fabrikkens Hypercar-prototype til VM-seriens topklasse, Peugeot 9X8.


(Foto: Kessel Racing)

Weekenden skydes i gang med to træningssessions fredag, mens både lørdag og søndag byder på kvalifikation og løb. Både lørdagens og søndagens firetimersløb kan livestreames direkte fra seriens website: live.asianlemansseries.com

Mikkel Jensen Racing

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Mikkel Jensen
  •