Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 4

Conrad Laursen forlænger Formel 4-aftale med verdensberømt topteam

Formel 4 
27/01/22 

Efter en andenplads i rookiemesterskabet er den 15-årige dansker klar til endnu en sæson i det italienske Formel 4-mesterskab med det succesfulde Prema Powerteam.
 

Den tidligere Formel 4-danmarksmester Conrad Laursen går efter topresultaterne, når han for andet år i træk stiller op i det benhårde F4 Italian Championship for det verdensberømte italienske formelteam Prema Powerteam. 2021 endte med flot andenplads i rookiemesterskabet for den 15-årige racerkører, som kæmpede med om titlen helt frem til sæsonfinalen – og ambitionen for 2022 er at kæmpe med om det generelle mesterskab.


(Foto: Prema Powerteam)

– Jeg er vildt glad for, at aftalen er faldet på plads, så jeg kan fortsætte min rejse med Prema. Det første år har været helt fantastisk, og selvom resultaterne i begyndelsen af sæsonen ikke var, som jeg ønskede, har jeg lært utroligt meget og er tilfreds med min udvikling. Jeg har følt mig som en del af holdet, nærmest som en del af en familie, og dét er bestemt en af årsagerne til, at jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet, lyder det fra Conrad Laursen.


(Foto: Prema Powerteam)

Prema Powerteam er blandt de mest succesfulde juniorteams indenfor formelracing, og flere Formel 1-kørere har brugt det italienske hold som et springbræt for deres karrierer. Det gælder blandt andre Charles Leclerc, Lance Stroll and Mick Schumacher.


(Foto: Prema Powerteam)

2022-udgaven af F4 Italien Championship køres over syv afdelinger og skydes i gang den 6.-8. maj på italienske Imola. Conrad Laursen skal dog allerede på banen i februar, hvor danskeren stiller op til de to afsluttende afdelinger af de forenede arabiske emiraters mesterskab, F4 UAE Championship, som afvikles på Dubai Autodrome og Yas Marina i Abu Dhabi. På netop Yas Marina-banen sikrede Conrad Laursen en andenplads i december, hvor Formel 4-feltet var supportserie til finalen i Formel 1-verdensmesterskabet.


(Foto: Prema Powerteam)

– Mine forventninger til den nye sæson er helt klart at være i stand til at kæmpe med om topresultaterne og om det generelle mesterskab, og jeg vil gøre mit bedste for at være i optimal fysisk og mental form. Det har været en lang pause, og jeg ser virkelig frem til sæsonstarten, slutter Conrad Laursen.

Conrad Laursen

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Conrad Laursen
  •      ASETEK SIMSPORTS