Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super 2L Danmark

Jeg tror godt, at jeg kan vinde mesterskabet

Super 2L
Danmark 

26/01/22 

Super 2L DanmarkDaniel Träger er et af de nye navne, som har valgt at deltage i OK Oktan 100 Super 2L – den nye tolitersklasse, som bliver en del af Super GT-feltet.
 

”Målet er at gå efter mesterskabet, men ellers at vinde så mange løb som mulig,” siger den 18-årige kører fra Roskilde, som traf beslutningen om at debutere i klassen efter en test i november. ”Bilen var god og nem at styre.”


(Foto: Ejgil Frandsen)

Daniel Träger har stor erfaring fra kartingsporten, hvor han i flere sæsoner har kørt internationalt. Således har han deltage i både VM og EM for klasser som OK og X30. Men banesporten bliver ikke et nyt kapitel for ham. ”Jeg har da også erfaring fra løb i 1600 Challenge og test i Aquila Synergy Cup, så jeg er ikke helt grøn,” siger han.

Folkene omkring ham er nu ved at opbygge et team til årets program.

”Vi har ikke et teamnavn – det er vi ikke nået til endnu, for der har været så mange andre ting, vi har skullet have på plads,” siger farmand Dan Träger. ”René Birkholm fra Dynamics Cars skal stå for at passe bilen, men vi skal naturligvis have bygget et team op omkring den.”

Super GT Danmark


Læs mere om:
  • Daniel Träger
  •