Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Nicolai Sylvest går efter guldet i TCR Denmark

TCR Denmark 
25/01/22 

TCR DenmarkVi har længe gået med en KÆMPE nyhed, og nu kan vi simpelthen ikke vente længere!
 

Grøn og bæredygtig motorsport for fremtiden
Nicolai Sylvest er med det nye team Green-Development startet rejsen mod nye horisonter. En rejse, som skal bevise, at motorsport kan være grønt og bæredygtigt – og stadig have masser af fart. Det gøres i samarbejde med partnere og de mange erfarne, succesfulde folk fra sporten – alle, som deler ambitionen om Green-Development."

"I teamet går de både efter det generelle TCR-mesterskab, men også det nye U25 mesterskab, som udløser en landsholdsplads ved FIA Games på Paul Ricard banen i Frankrig."

Vores platform
Green-Development er TCR-seriens første grønne team. Teamet vil som grundprincip benytte grønne, bæredygtige teknologier og løsninger - både til raceren og alt andet i teamet. Målet er, at vi med vores platform inden for motorsport kan gå forrest om aktivt at bidrage til udviklingen af en miljøvenlig fremtid."

Fremtidens motorsport
Green-Development, som er i tæt dialog om projektet med Dansk Automobil Sports Union, skal, udover at vinde mesterskaber, også fungere som en udviklingsplatform for fremtidens grønne motorsport.

Til teamet leverer CUPRA Motorsport en hel ny CUPRA Leon TCR Competición racer. Bag rattet har vi Nicolai Sylvest, som vil findes i førersædet i både det danske TCR-felt og i udvalgte løb i den europæiske serie.


(Foto: Motorsporten.dk)

Nicolai Sylvest og Green-Development kan snart løfte sløret for flere nye partnere og detaljer om, hvordan bæredygtig motorsport ser ud for fremtiden.

Jesper Sylvest


Læs mere om:
  • Nicolai Sylvest
  • Green Development
  •