Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ferrari hurtigt ude !

Formel 1 
03/01/22 

Som et af de første F1 teams har Ferrari bestået F1-Crashtesten og fået deres chassis homologeret.
 

Ferrari har bestået deres crashtests forud for den nye sæson og fået deres 2022 chassis homologeret. Det beretter flere uafhængige kilder. Haas, som får leveret motorer og teknisk bistand fra Ferrari, fik allerede før jul deres chassis godkendt. Begge crashtest fandt sted i nærheden af Milano og giver nu "grønt lys" til, at begge teams kan deltage i 2022.


(Foto: Motorsport.com)

Med den, indtil videre, navn/typeløse efterfølger for 2021´s SF21, vil Ferrari tilbage i titelkampen, som var længere end langt væk de seneste to sæsoner. I 2020 var La Scuderia helt nede på en skuffende 7. plads i konstruktørernes VM ! I 2021 gik det lidt bedre med en samlet 3. plads. En Grand Prix-sejr har ladet vente på sig siden Sebastian Vettel vandt i Singapore i 2019 !!

Med det helt nye reglement for 2022 tyder det på, at gamle hæderkronede Ferrari har en god chance for "at byde op til dans" med de seneste års dominerende teams: AMG-Mercedes og Red Bull.

"Hvor mange løb, ønsker vi at vinde?? Helt ærligt.. så mange som muligt" sagde teamchef Mattia Binotto forleden på et pressemøde. "Hos Ferrari stræber vi efter det absolut bedste og det er også min holdning. Vi vil ikke sætte lave forventninger for den nye sæson, vi skal fremad og vinde flest mulige løb !"

Den nye 2022 Ferrari F1 bliver præsenteret midt i februar.

Them

Læs mere om:
  • Scuderia Ferrari
  •