Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Touring Car Racing Denmark

Træerne vokser åbenbart ind i himlen

TCR Denmark 
31/12/21 

TCR DenmarkLars Højris har i ugens løb skrevet kontrakt med LM Racing om deltagelse i TCR Denmark 2022.
 

Efter sidste års debutsæson som ikke lige gik helt efter planen, konstatering af det er svært at veksle top placeringer i SuperCup med den tunge ende i TCR, så derfor har teamet været noget i tænkeboksen.
TCR bilen kom til salg og tanken om TCR Denmark 2022 døde ret hurtigt...

Lige indtil kontakten med LM Racing opstod medio November, så gik det stærkt, takket være en lille mekaniker gut!
Efter første møde med Lars Mogensen og Jan Magnussen stod det rart klart at kemien var der med det samme.

Jeg fik efterfølgende et meget attraktiv og generøst tilbud fra LM Racing som jeg bare ikke kunne sige nej tak til, og der skal lyde et kæmpe tak til Lars Mogensen og Jan Magnussen for give mig denne mulighed, siger Lars.

Så i det tidlige forår sætter Lars sig for første gang bag rattet i hans nye Cupra TCR Racer. Det bliver super spændende, jeg har aldrig kørt race med så meget teknisk support fra Cupra og deres folk, samt support fra Jan Magnussen, nu er der ingen undskyldninger for ikke at blande sig der hvor det er rigtigt sjovt siger Lars, eller om jeg i stedet skal have købt en fiskestang!

Tre Cupra TCR racerbiler ruller ud af teltet til sæsonen 2022, udover Jan Magnussen får Lars også Kenn Bach som medkører. En super flink nordjyde og ingen tvivl om de to kan få rigtig meget glæde og sparring ud af hinanden i Trofeo Cuppen, hvor de gerne skal høste en masse pokaler.

TCR serien indeholder et generelt mesterskab, et team mesterskab, et U23 mesterskab, samt et Trofeo mesterskab.

Hele teamet kniber sig stadig lidt i armen, drømmen der ikke fandtes, drømmen der kom ud af den blå luft, drømmen der gik i opfyldelse. Hele teamet er meget beæret over denne mulighed og kan slet ikke få armene ned.

Godt nytår

Højris Racing


Læs mere om:
  • Lars Højris Nielsen
  •      ASETEK SIMSPORTS