Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Jan Magnussen fører an: LM Racing kører TCR Denmark med tre biler i 2022

TCR Denmark 
28/12/21 

TCR DenmarkLM Racing havde ikke på nogen måde et nemt 2021, men teamet fra Silkeborg har fået sat holdet til 2022 og opgraderer med en ekstra bil. Det betyder blandt andet, at teamet er klar til at skyde efter tre mesterskabstitler - det generelle mesterskab, Trofeo-mesterskabet og mesterskabet for teams, som LM Racing er forsvarende mestre i.
 

Bilen bliver igen en Cupra og Jan Magnussen står naturligvis i spidsen for LM Racing, hvor Magnussen får følgeskab af Kenn Bach. Derudover er Lars Højris også tilknyttet teamet og skifter ligeledes til en Cupra med teknisk support fra LM Racing.


(Foto: Morten Andersen / LMRacing)

2022 bliver derfor en sæson, som Jan Magnussen på alle måder glæder sig til at få gang i:

- Jeg har store forventninger til den kommende sæson og glæder mig helt vildt til at komme i gang. 2021 viste med al tydelighed, at vi har et fantastisk stærkt team og en hurtig og konkurrencedygtig bil i vores Cupra. Jeg tog føringen tidligt på sæsonen og var godt flyvende, men blev så ramt af nogle katastrofale weekender med crashes og løb, som jeg efterfølgende ikke kunne gennemføre, forklarer Jan Magnussen og tilføjer:

- Det kostede dyrt på pointkontoen, og at jeg samtidig missede en afdeling på grund af min deltagelse i 24-timersløbet på Le Mans gjorde ikke situationen bedre. Jeg håber på, at vi har brugt vores kvote for uheld og kan se frem til en 2022-sæson, hvor vi får flere af de gode weekender, lyder det fra Jan Magnussen.


Jan Magnussen, Kenn Bach (til venstre) og Lars Højris (til højre) er LM Racings nye trio i TCR Denmark
(Foto: Morten Andersen / LMRacing)

Et stærkt comeback
Teamchef Lars Mogensen er lykkelig over, at det er lykkedes at komme tilbage med et stærkt setup efter en svær 2021-sæson.

- Jeg er glad og beæret over, at vi har fået det til at lykkes. Jeg ser frem til at komme i gang med sæsonen, og til at se, hvad Kenn og Lars kan få ud af to helt ens biler med helt ens support - der er åben dialog med Jan og resten af teamet, slår Lars Mogensen fast.


Teamchef Lars Mogensen, her længst til højre, glæder sig over at teamet kan udvide til den kommende sæson i Danmarks førende motorsportsserie
(Foto: Morten Andersen / LMRacing)

Den bedste løsning
Kenn Bach er ny i teamet - og ny i Cupra efter to sæsoner i Honda. Nordjyden var tæt på helt at sige farvel til titlen som aktiv kører, men ombestemte sig, da muligheden hos LM Racing bød sig.

- Jeg havde faktisk lidt gjort op med mig selv, at det nok var tid til at stoppe som kører, men det føltes noget uforløst for mig. Så dukkede den her mulighed op, og jeg glæder mig helt vildt. Det bliver megafedt at have Jan ved siden af, så jeg er glad for, at jeg kan give TCR Denmark et nyt skud i den kommende sæson, forklarer Kenn Bach.

Den glæde deles af LM Racings andet nye ansigt, Lars Højris. Lars Højris kom til TCR Denmark i denne sæson med eget team. Han skifter til Cupra i 2022, og det bliver med fuld opbakning fra LM Racing.

- Jeg ser virkelig frem til det nye samarbejde og vi glæder os på hele holdet til at få gang i sæsonen. LM Racing kommer med masser af erfaring med Cupra-raceren, og jeg er spændt på at se, hvad vi sammen kan drive det til.

TCR Denmark skyder 2022-sæsonen i gang til maj - første løb er på Padborg Park i weekenden den 7-8. maj.

TCR Denmark

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Kenn Bach
  • Lars Højris Nielsen
  • LM Racing
  • Padborg Park
  • 08/05/22 - Padborg Park - TCR Denmark
  •