Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Carsten Lorenzen og MICCAR Racing er klar til nye udfordringer i TCR Denmark

TCR Denmark 
21/12/21 

TCR DenmarkCarsten Lorenzen tog i denne sæson et hop tilbage til rødderne - tilbage til forhjulstræk, men i landets absolut førende klasse. TCR har indtil nu budt på masser af udvikling og masser af hårdt arbejde - og begge dele er noget, som den sønderjyske Honda-kører og MICCAR Racing håber at høste frugten af i det nye år.
 

- Vi har stadig travlt med at finde de sidste aftaler til den nye sæson, men vi er helt sikkert klar på mere. Vi har haft en god udvikling i år, omend den ikke har givet så meget på resultatsiden. Men historien er i høj grad, at vi er blevet hurtigere og hurtigere, og det skal vi gerne bygge videre på, forklarer Carsten Lorenzen.

Sæsonen i den grønne Honda Civic Type R har budt på udfordringer - men trods at der ikke altid har været medvind for sønderjyden, så peger formkurven den helt rigtige vej:

- Før TCR var det svært for mig at sidde i en bil, vi ikke kunne få til at virke. Men den her gør, og det har været en god luftforandring for hele holdet. Jeg husker især et heat, hvor jeg havde en kanon duel med Lars Højris, og hele teamet var oppe at køre over vores fight derude. Det var superfedt, og det er jo i sidste ende den slags oplevelser, vi også kører for at få, siger han.

En ny start

Nøglen til 2022 bliver en bedre sæsonforberedelse for teamet. 2021 kom alt for sent i gang for det sønderjyske team, og derfor ser Carsten Lorenzen frem mod et 2022, hvor planerne er lagt bedre fra dag 1.

- Jeg ser frem til den nye sæson og til at komme videre med den gode udvikling, som blandt andre Peter Jæger og Tommy Schröter har gjort store bidrag til at sætte i gang på vores team. Peter og Tommy er med igen i 2022. Vi skal videre med udviklingen, og jeg ser frem til, at vi får en sæsonstart, som ikke er lige så vildt hektisk som den var i år. Vi kom alt for sent i gang med alt i år, men nu kan vi komme ud og få testet og skabt et godt udgangspunkt. Jeg har lidt optimistisk tænkt mig at skyde efter top tre i Trofeo og top 10 samlet. Det er høje mål - men du kommer jo som bekendt ikke videre uden at sigte højt, konstaterer sønderjyden.

TCR Denmark

Læs mere om:
  • Carsten Lorenzen
  • MICCAR RACING
  •