Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

World Endurance Championship

Michael Christensen tilbage som Porsche fabrikskører

FIA WEC 
20/12/21 

World Endurance ChampionshipDen danske tidligere verdensmester i sportsvognsracing Michael Christensen er tilbage som fabrikskører hos Porsche. Michael Christensen har indgået en flerårig aftale med Porsche, der betyder at han i 2022 er tilbage i det officielle VM for sportsvogne FIA WEC, hvor han skal køre Porsches GT bil Porsche 911 RSR. Han skal ligeledes køre 24 timers løbet på Nürburgring i en Porsche 911 GT3 R, den velkendte "Grello", der indsættes af Manthey Racing, som også står for Porsches fabriksindsats på Le Mans.
 

Michael Christensen har vundet de største klassikere indenfor langdistanceracing. Han har vundet de fire store 24 timers løb på hhv. Le Mans, Daytona, Nürburgring og Spa og han har tilmed vundet den store amerikanske klassiker 12 timers løbet på Sebring. I 2018/19 blev han sammen med franskmanden Kevin Estre officiel verdensmester i sportsvognsracing og det er også Kevin Estre som Christensen i 2022 skal danne par med. På Le Mans får de to selskab af Laurens Vanthoor, som også var med på bilen, da de vandt Le Mans i den lyserøde Porsche i 2018.


Michael Christensen og Kevin Estre danner atter par som Porsche fabrikskørere i 2022.
(Foto: Porsche)

"Jeg er rigtig glad for at være tilbage som Porsche fabrikskører" fortæller Michael Christensen. "Porsches historie indenfor sportsvognsracing og Le Mans er unik, så jeg glæder mig til at komme tilbage i FIA WEC og på Le Mans med Porsche. Selvom jeg har kørt mange løb sammen med Kevin Estre i 2021, så bliver det dejligt igen at være faste makkere og jeg er sikker på, at 2022 nok skal blive godt. Og med de ændringer og planer der er for Porsche og Le Mans på sigt, så ser jeg frem til en spændende tid".

Michael Christensen Press

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  •      ASETEK SIMSPORTS