Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

FIA Formula 2

Christian Lundgaard fik ikke den ønskede exit fra Formel 2

FIA Formula 2 
12/12/21 

Christian Lundgaard kørte i weekenden sine sidste tre løb i Formel 2, inden han i 2022 tager hul på sin nye karriere i den amerikanske Indycar serie. Den sidste afdeling blev afviklet i Abu Dhabi, men desværre gav de tre løb i ørkenstaten ikke den ønskede exit fra Formel 2.
 

Ved fredagens træning var Lundgaard tredje hurtigst, kun 14 tusindedele fra hurtigste mand. Desværre blev det weekendens højdepunkt. Manglende speed i kvalifikationen gav en position som nummer tolv, men muligheden for point i de tre løb blev ødelagt af intet mindre end påkørsler bagfra i to løb, der i begge tilfælde sendte Christian Lundgaard i et spin. Selvom det gav straffe til konkurrenterne, betød det intet for Lundgaard, der mistede både tid og fik ødelagt sine dæk og dermed ikke kunne kæmpe sig tilbage til fronten.


Christian Lundgaard fik ikke den ønskede exit fra Formel 2.
(Foto: Getty Images)

"Det var selvfølgelig ikke sådan, jeg ønskede at slutte af i Formel 2" fortæller Christian Lundgaard. "De sidste to år i Formel 2 har været fantastiske og der har været stor opture, men desværre også store nedture. Jeg opnåede ikke de resultater, som jeg havde sat mig for, men det er der mange forskellige årsager til. Resultatmæssigt blev weekenden her igen en til glemmebogen, så nu ser jeg frem til at koncentrere mig 100% om Indycar".

Christian Lundgaards sæson i Indycar starter den 27. februar 2022 på bybanen i St. Petersburg, Florida.

Slutstilling i Formel 2
1. Oscar Piastri, Prema Racing #2, 252,5 point
2. Robert Schwartzman, Prema Racing #1, 192 point
3. Guanyu Zhou, Uni-Virtuosi Racing #3, 183 point
4. Dan Ticktum, Carlin #5, 159,5 point
-
12. Christian Lundgaard, ART Grand Prix #9, 50 point

Lundgaard Racing Press

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Yas Marina Circuit
  • 12/12/21 - Yas Marina Circuit - FIA Formula 2
  •      ASETEK SIMSPORTS