Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Job & handel

SOLGT - Teamlastbil Mercedes Atego 1224

Job & handel 
01/12/21 


 

SOLGT

Mercedes Atego 1224 indrettet til motorsport med ”den rigtige lift”

2010, Euro 5, 11.990 kg total (lav vægtafgift), 6 gear, el- ruder, luftaffjedret førersæde, luftaffjedret undervogn, isoleret soveafdeling med 5 sovepladser, isolerede vægge og loft i værksted, oliefyr, strøm med HPFI- relæ og sikringer – 230V/400V, udvendigt stik til 400V, lys med fjernbetjening, kuliltealarm, røgalarmer, skumslukkere, skuffereol, hylder, køleskab med frys, mikroovn og tv med DVD.

Bilen er bygget til en formelbil med dobbelt dæk, hvor liften kan køre helt op til taget på kassen, men målene på indretningen passer også til f.eks. en Super GT. Indretning kan nemt indrettes til en anden bil, da opbygning er fleksibel. Kassen er nymalet og klar til evt. folie.

Bilen har kørt 577.000 km hvilket den bestemt ikke præg af. Nysynet i november 2021 uden anmærkninger.

SOLGT


 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.
ASETEK SIMSPORTS