Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

TILBYDES - Leje/finansiering af TCR-bil

Job & handel 
22/11/21 

 
 
 

TILBYDES: Leje/finansiering af TCR-bil

Ønsker du at køre i topklassen i dansk banesport, TCR-Denmark, så er der mulighed for at leje en TCR racer på enten en 1-årig eller 2-årig kontrakt.

Årlige leje fra cirka 150.000 kroner eksklusiv moms for 2017-19 model, afhængig af bilens pris, alder og stand.

Årlig leje fra cirka 275.000 kroner eksklusiv moms for en fabriksny Hyundai i30N TCR.

Kun TCR-biler, f.eks. Honda Civic, Peugeot 308, VW Golf, Hyundai i30, Alfa Romeo Giulietta, Renault Megané, Audi A3 med videre.

Kontakt 2163 0614 for hvis du overvejer TCR eller har behov for at lease en bil.

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.