Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Top Professionel simulator med danske baner

Job & handel 
22/11/21 

 
 
 

Top Professionel simulator med danske baner

Simulatoren fremstår helt ny og har været brugt max 10 timer samlet set. Den er blevet bygget i september 2021 med spritnye dele. Men da vi skal have et andet setup i vores showroom sælges denne.

High-end simulatoren sælges med alle de rigtige dele for at imitere virkeligheden på bedst mulig vis. Den sælges komplet, så der blot skal sættes strøm til og så er du kørende. Den kommer med allerede installeret danske baner samt mange udenlandske. Flere biler og baner kan installeres inden køb. Oplagt at bruge til træning før løbsweekender, for at være helt klar til skulle præstere på banen. Den kommer med et formel rat, men dette kan skiftes til et GT-rat eller lignende uden problemer.

Kan også bruges til blikfang på messestande, underholdning i VIP-telte og til diverse sponsorevents.

Alle de bedste dele på markedet er valgt til at opbygge denne simulator. Vi har leveret flere af samme type simulatorer til Le Mans hold og en række internationale professionelle racerkører – De kommer til os af en grund.

Simulatoren er samlet af:
SimPlexity V12 simulator
Specialdesignet rat-base montering af laserskåret beslag.
SimuCube 2 Pro med premium nødstop
Ascher Formel rat
Heusinkveld Sprint pedaler med baseplate
Sparco Circuit 2 med special wrap. Har sædeslider under sædet. Sæde kan skiftes til anden størrelse
Samsung 49” Curved gaming skærm
Samsung 32” Curved skærm på toppen til dataanalyse
Ultra stærk gaming PC, i7 11700k og 3070ti grafikkort.
Det er muligt at få sat H-gear på før salg.
Alle beslag er malet med original Lamborghini Verde Shock (Grøn) farve som metallak med klarlak over. Prisen alene på dette er 16.500kr.
Det er muligt at få 3X 32” skærme sat på i stedet ind den store buet skærm.

PC’en kommer klar til brug med Rfactor2, Assetto Corsa og Race07 installeret. Her fremgår de danske baner så man kan træne hele vinteren. Jeg kan hjælpe med at lægge biler ind i spillet, hvis man ønkser TCR, Legend, Formel biler eller noget andet.

Nypris: 92.832kr.

Sælges til: 62.500kr. inkl. Moms. Den bliver leveret og installeret hos dig med introduktion til udstyret.

Skriv på: jnp@sim-plexity.eu eller ring på 20544383

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.