Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Motor Sports Association

Michael Christensen måtte afgive stor triumf på sidste omgang

IMSA 
14/11/21 

Michael Christensen var sammen med hans holdkammerater Kevin Estre og Fred Makowiecki tæt på en stor triumf, da de indtil sidste omgang førte 10 timers løbet Petit Le Mans på Road Atlanta. Men på sidste omgang blev de tre Porsche kørere, der kun var indsat til at køre dette løb i serien, bedt om at lade sig overhale af teamets faste konstellation med Jaminet, Campbell og MacNeil.
 

Dermed måtte Christensen, Estre og Makowiecki tage til takke med andenpladsen i det sidste løb for GTLM-klassen i den amerikanske IMSA-serie.


(Foto: Jürgen Tap / Hoch Zwei)

Christensen, Estre og Makowiecki var i deres Porsche 911 RSR fra team Weather Tech Racing, involveret i en løbslang tæt fight med Corvette og BMW. Føringen skiftede flere og der blev kørt hårdt og tæt. Det kostede blandt andet for begge Corvetter, der blev ramt af sammenstød med biler fra andre klasser. Med kort tid tilbage af løbet var det de to Porscher fra Weather Tech Racing, der var i front. Dermed så det ud til, at Michael Christensen kunne føje en sejr i 10 timers løbet på Road Atlanta til sit flotte CV, men teamet besluttede, at kørerbesætningen i teamets anden bil, der har kørt hele sæsonen for teamet, skulle have æren af at sejre i det sidste løb for Porsche RSR i GTLM-klassen. Kevin Estre var bag rattet i Michael Christensens bil og på sidste omgang lod han søsterbilen komme forbi og dermed kunne den, tidligt søndag morgen dansk tid, køre først over målstregen.

"Det er en svær en at sluge" sagde en meget skuffet Michael Christensen efter løbet. "Vi vandt reelt løbet, men i sidste ende var det ikke os, der kørte over målstregen som vindere. Det var en teambeslutning, at teamets anden bil skulle vinde, og nogle gange må man bare acceptere, at motorsport desværre lever af penge. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal forklare det, men det er selvfølgelig en rigtig kedelig fornemmelse, at stå med efter vi har kørt et fantastisk løb".

Michael Christensen Press

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Road Atlanta
  • 13/11/21 - Road Atlanta - IMSA
  •