Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Podcast med Ole Haugård / One Engines

Diverse 
12/11/21 

Ole Vingsøe Haugårds vej ind i kartingsporten var den helt klassiske – faren kørte gokart, knallerter blev tunet derhjemme og både Ole og brødrene skulle også ind i kartingsporten. Ole fandt dog hurtigt interesse for den tekniske side af sporten og begyndte at skille brorens kart-motor ad for at optimere den.
 


Ole Haugård.

Spol tiden frem, og One Engines med base i Stenløse har mere end 60 motorer, som de demonterer, finjusterer, optimerer, trimmer og udvikler dele til – og holder kørende for nogle af de største kartingteams i OK og OK Junior-klasserne på allerhøjeste niveau, herunder Ricky Flynn Motorsport og Koski – for blot at nævne nogle af de nuværende.

Første internationale titel kom i 2012 med George Russell, der vandt EM. Siden har andre store navne som Lando Norris vundet titler, ligesom Nicklas Nielsen, Nicolai Sylvest har taget flotte skalpe med One Engines i karten.

Kom med en tur på rejsen og hør om Ole Vingsøe Haugårds dedikation, om at brænde for sporten at stå i værkstedet klokken 6 om morgenen dagen efter VM – og meget mere!

Lyt med på podcasten Det ternede flag herunder: Værter er DASUs Bo Baltzer Nielsen og Bo Skovfoged.