Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

TCR Germany

Martin Andersen sikrer sølvet i ADAC TCR Germany efter vild finaleweekend

TCR Germany 
07/11/21 

2021-sæsonens to afgørende løb i ADAC TCR Germany bliver et par af dem, som vil blive husket i mange år frem. Martin Andersen blev én af hovedaktørerne, og efter lørdag at have leveret årets bedste løb og første sejr i den stærke, tyske serie, så lagde viborgenseren også ud med gode kort på hånden til søndagens afgørende løb. Men han måtte imidlertid så grueligt meget igennem inden årets sølvmedaljer i TCR Germany blev en realitet.
 


(Foto: Niklas Majgaard/Boxengasse.dk)

Andersen åbnede for anden gang denne weekend fra pole position, men nåede ikke gennem første sving, inden han blev skubbet af banen af sin nærmeste konkurrent ind i første sving, Marcel Fugel. Fugel fik en straf, men for Andersen var skaden sket, og sæsonfinalen kom derfor til at handle mere om opkørsel end at kæmpe om en ny tur på Nürburgrings podie.


(Foto: Niklas Majgaard/Boxengasse.dk)

- Da den røde Honda kom op bag mig, kunne jeg godt se, hvad klokken var ved at slå. Jeg fik gang i bilen igen og fik sat jagten i gang, men det så godt nok sort ud lige der, forklarer Martin Andersen.


(Foto: Niklas Majgaard/Boxengasse.dk)

Missionen lykkedes
Andersen begyndte straks at lukke hullet til de forankørende, og fik også til sidst hentet gruppen med Albert Legutko og Dominik Fugel, som lå og kæmpede om fjerdepladsen i løbet. Netop Dominik Fugel, holdkammerat til Marcel Fugel, var altafgørende at få indhentet, da han lå tre point efter Martin Andersen på andenpladsen i den samlede stilling inden starten. Og da Martin Andersen til allersidst i det 25 minutter lange heat kunne overhale Albert Legutko og sikre sig femtepladsen var årets sølvmedalje også en realitet - med en margin på bare ét point.


(Foto: Niklas Majgaard/Boxengasse.dk)

- Jeg er helt vildt glad. Det var bare den vildeste rutsjebane af et løb at ende sæsonen på. Vi får virkelig valuta for vores vedholdende arbejde hele sæsonen, og det høster vi virkelig frugten af denne weekend. Jeg har lært utroligt meget hele sæsonen her, og jeg ser virkelig frem til at vise, hvad vi fortsætter udviklingen med i 2022, siger han og afrunder:


(Foto: Niklas Majgaard/Boxengasse.dk)

- Stor tak til hele Hyundai Team Engstler og til alle sponsorer og fans for den kæmpe opbakning vi har mødt hele vejen i år!


(Foto: Niklas Majgaard/Boxengasse.dk)

Løb 1:

Løb 2:

Niklas Majgaard


Læs mere om:
  • Martin Andersen
  • Nürburgring
  •