Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Lamborghini Super Trofeo

Rossel fik værdifuld erfaring på den store scene

Lamborghini
Super Trofeo 

03/11/21 

De bedste fra Europa og Nordamerika var samlet, da World Finals i Super Trofeo løb af stablen i Misano, og østjyske Kevin Rossel fik kørt sig godt op i begge løb.
 

Det var toppen af poppen, der var samlet i Super Trofeo, da World Finals fulgte umiddelbart efter afrundingen på den europæiske sæson, og der blev givet og taget på den italienske asfalt i Misano. Kampen om hver eneste placering var intens, og undervejs blev flere stærke kørere sendt ud af løbet eller længere ned i feltet, fordi niveauet var ekstremt højt.


(Foto: FotoSpeedy)

- Det var tydeligt, at det var et ekstremt stærkt lineup, og vi kunne se, at alting bare blev hårdere og sværere, fordi det både var de bedste fra Nordamerika og Europa. Vi fik egentlig fornuftigt ud af bilen, og jeg kunne se, at jeg holdt nogle fornuftige tider i forhold til min makker, Cecotto, der havde nye dæk i kvalifikationen, mens jeg tog over på brugte. Holdet præsterede godt, men vi kunne også se, at der var nogle, som bare fandt lidt ekstra frem til finalen, forklarede Kevin Rossel, der sammen med Jonathan Cecotto blev henholdsvis nummer otte og 10 i de to løb.


(Foto: FotoSpeedy)

- Vi fik testet os selv på en ny stor scene, både hvad angår mig selv og holdet, og det er det niveau, som vi vil være på fremadrettet. I begge løb kæmpede vi os godt op undervejs, og vi kunne se, at der var store navne, der kom i problemer, så det var med at holde tungen lige i munden undervejs. Alle stillede knivskarpt til det her, og så skal der kæmpes for alt på banen. Det var fedt at prøve, og mere vil selvfølgelig have mere, lød det med et smil fra Kevin Rossel, der åbenbart har efterladt et ganske fint udtryk undervejs i sæsonen, hvor han har været tilknyttet Lamborghinis Young Drivers-program.


(Foto: FotoSpeedy)

- Der er allerede taget hul på nogle gode og spændende snakke, så det er bestemt ikke udelukket, at vi igen i næste sæson er med i Super Trofeo. Det er en interessant serie med højt niveau, og det handler selvfølgelig også om, at vi skal ramme en god konstellation, der kan være med helt fremme. Det har igen i år været en positiv oplevelse, selvom vi altid ønsker lidt mere, og det har igen åbnet nogle nye døre. Nu evaluerer vi de forskellige tilbud, og så ser vi på, hvad der giver mest mening både i Danmark, men særligt også i udlandet, lyder det afslutningsvis fra Kevin Rossel, som dermed allerede har taget fat på arbejdet med den nye sæson.

Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Misano
  • 31/10/21 - Misano - Lamborghini Super Trofeo
  •