Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Job & handel

SOLGT - DS3 Cup racer

Job & handel 
24/10/21 

 
 
 

DS3 Cup bil SOLGT

SOLGT

Lynhurtig DS3 Cup racer.
Bilen er bygget og passet af Insight Racing før Taulborg Racing overtog bilen. Alle år bilen har konkurreret, har den været med i den sjove ende. Bilen er uden tvivl en top 3 bil, den har mange podie pladser, pole positions og sejere gennem årene. Bilen er i pæn stand, meget velholdt, fuld opdateret og klar til race.

Bilen har en stor reservedels pakke. (Tilkøbes)
Nyt AIM MXL2 system. (+Kamera)

SOLGT

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.
ASETEK SIMSPORTS