Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - DS3 Cup racer

Job & handel 
24/10/21 

 
 
 

DS3 Cup bil SÆLGES

Lynhurtig DS3 Cup racer.
Bilen er bygget og passet af Insight Racing før Taulborg Racing overtog bilen. Alle år bilen har konkurreret, har den været med i den sjove ende. Bilen er uden tvivl en top 3 bil, den har mange podie pladser, pole positions og sejere gennem årene. Bilen er i pæn stand, meget velholdt, fuld opdateret og klar til race.

Bilen har en stor reservedels pakke. (Tilkøbes)
Nyt AIM MXL2 system. (+Kamera)

Prisen: 136.000 dkr + moms

Brian Taulborg
Telefon: + 45 40812727
Mail: taulborg@sport.dk

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.